reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No to jesli nie planowalas to mysle ze raczej nie bralas tez kwasu foliowego ? W takim razie zacznij brac jak najszybciej.
Gratuluję raz jeszcze [emoji6]

Ps. Nie wiem jak reszta dziewczyn to odbiera i prosze nie zrozumcie mnie zle ale czasami mnie osobiscie zaboli takie "wpadanie" na watek przez nowe dziewczyny gdzie po napisaniu 3 postow chwalą sie || kreskami...[emoji58]
Wiem ze nie powinnam pewnie tak tego odbierac ale czasami to jest po prostu przykre bo wyglada to jak takie chwalenie się jak to szybko sie innym udaje ...
coś w tym jest.....to smutne, że musimy sie tyle starac a ktos ot tak jest w ciazy.....ale kochana i na Nas przyjdzie pora!:) ja wlasnie oznajmilam mężowi, że jak teraz dostane okres gdzie mialam owylacje sprawdzoną monitoringiem-to musimy jego zbadać. mówi, że jak najbardziej, nie ma na co czekać :)

reklama
coś w tym jest.....to smutne, że musimy sie tyle starac a ktos ot tak jest w ciazy.....ale kochana i na Nas przyjdzie pora!:) ja wlasnie oznajmilam mężowi, że jak teraz dostane okres gdzie mialam owylacje sprawdzoną monitoringiem-to musimy jego zbadać. mówi, że jak najbardziej, nie ma na co czekać :)
No i prawidlowe podejscie faceta![emoji8]

No chodzi mi o to,z jak ktoś się stra to sprawdza przyrost bety albo to ,że okres nadal nie przyszedł. Przecież to jasne ,że krechy są grube bo beta już jest wysoka. Po drugie nie znam do końca historii bo Pani pojawiła się nagle a już w x poście były dwie kreski. Oczywiście gratuluję ale pomimo,ze ja jestem w ciąży trochę to zapachniało przechwałką. No ale to moje zdanie. Nie chcę nikogo obrażać.

W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]

Jak to wszystko zwiastuje okres to jak Bogaa kocham ide do psychiatryka[emoji23]
no widzisz! kolejny objaw:D mi juz minerły bóle sutków i jest mi mokro ale na majtkach;/ wczoraj znów zauważyłam na wpół rozciągliwo-gęsty przezroczysto-mleczno-zóltawy sluz. masakra

Cała ta sytuacja jest dziwna..
No coz niektórzy maja wszystkie mozliwe objawy na ciaze a w niej nie są a inni nawet nie zauwaza ze okresu dwa miesiace nie ma [emoji57]
Jeszcze te 21 lat temu to rozumiem ze moja matka mogla pomyslec ze nie ma okresu bo to poczatek menopauzy a nie ciaza (dowiedziala sie w 16tc[emoji57]) ale teraz w dobie internetu, ogromnej ilosci informacji niepodejrzewac co jest na rzeczy to rzeczywiście troche dziwne [emoji57]

reklama
No chodzi mi o to,z jak ktoś się stra to sprawdza przyrost bety albo to ,że okres nadal nie przyszedł. Przecież to jasne ,że krechy są grube bo beta już jest wysoka. Po drugie nie znam do końca historii bo Pani pojawiła się nagle a już w x poście były dwie kreski. Oczywiście gratuluję ale pomimo,ze ja jestem w ciąży trochę to zapachniało przechwałką. No ale to moje zdanie. Nie chcę nikogo obrażać.
Tylko ze kolezanka sie właśnie nie starala ani nie planowala ciąży w najbliszym czasie... dopiero za pol roku/rok [emoji57]

Do góry