1
185097
Gość
Raczej sie powtarza aby sprawdzic przyrost[emoji5]Zaniepokoił, robiłam betę 39dc, ale wyszła negatywna, wiec sobie dałam spokój do teraz..
Nie wiedziałam, ze trzeba powtarzać, dziękuje tak zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej sie powtarza aby sprawdzic przyrost[emoji5]Zaniepokoił, robiłam betę 39dc, ale wyszła negatywna, wiec sobie dałam spokój do teraz..
Ja tak miałam i pytałam dziewczyny tutaj na forum czy miały takie dziwne uczucie mokrosci jakby im miało zaraz coś polecieć albk dostać okres ale na majtkach suchutko. Oj Azulek powiem Ci ,że czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie!W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]
Jak to wszystko zwiastuje okres to jak Bogaa kocham ide do psychiatryka[emoji23]
Nie chcialam cie urazic czy coś, po prostu troche chyba marudze bo zbliza sie @ wiec to norma... po prostu pewnie czesci z nas robi sie przykro kiedy ktos kto sie wczesniej nie udzielał napisze jeden dwa posty i juz wrzuca foto ||.. czlowiek czuje wtedy mimowolnie taka troche zazdrosc i niesprawiedliwość[emoji58]Kupiłam jakieś tabletki na nudności w ciąży, w których jest już kwas foliowy i właśnie Pani w aptece powiedziała żeby dodatkowo już nie brać
Na pewno nikt nie odbierze tego zle, wiem o czym mówisz.. akurat nie w tej kwestii, ale znam to uczucie, o którym teraz piszesz. W sumie to się nie spodziewałam ciąży, wczoraj już zaczęłam czytać o policystycznych jajnikach, które któraś z was mi zasugerowała. Moim zdaniem życie jest o tyle niesprawiedliwe, ze "madki" z patologii maja dzieci na zawołanie, a kobiety, które naprawdę mogłyby dać niewyobrażalnie wielka miłość dziecku nie mogą go mieć.. Nad tym ciagle ubolewam, bo teraz ten problem jest wszechobecny. Dlatego kochane staraczki trzymam za was mocno kciuki! I wierze w to, ze szczęście i do was przyjdzie! Ściskam cieplutko :*
Ja tak miałam i pytałam dziewczyny tutaj na forum czy miały takie dziwne uczucie mokrosci jakby im miało zaraz coś polecieć albk dostać okres ale na majtkach suchutko. Oj Azulek powiem Ci ,że czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie!W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]
Jak to wszystko zwiastuje okres to jak Bogaa kocham ide do psychiatryka[emoji23]
Ja sie boje ze to wszystko na okres[emoji15]Ja tak miałam i pytałam dziewczyny tutaj na forum czy miały takie dziwne uczucie mokrosci jakby im miało zaraz coś polecieć albk dostać okres ale na majtkach suchutko. Oj Azulek powiem Ci ,że czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie!
ktory stoi w ciepłym miejscu zasypuje się to cukrem i puszcza sok później itd. Cały proces trwa sporo ale warto.No to chyba spory spadek ale może jeszcze nie jest przesądzone?O wow! To ile kg zebraliście? I w jaki sposób wyciskacie?Gratuluję!
Kazdy tu ma prawo do wypowiadania sie[emoji5][emoji8]Nie chcialam cie urazic czy coś, po prostu troche chyba marudze bo zbliza sie @ wiec to norma... po prostu pewnie czesci z nas robi sie przykro kiedy ktos kto sie wczesniej nie udzielał napisze jeden dwa posty i juz wrzuca foto ||.. czlowiek czuje wtedy mimowolnie taka troche zazdrosc i niesprawiedliwość[emoji58]
Wybaczcie musze chyba skonczyc temat bo teraz ja serio marudze [emoji57]
Czyli pewnie jeszcze bylo za wcześnie na bete bo owu sie bardzo przesunela.Zaniepokoił, robiłam betę 39dc, ale wyszła negatywna, wiec sobie dałam spokój do teraz..
Oj niecierpliwie czekam na wynki twojego testu w tym tygodniu [emoji6] a czuje ze go zrobisz[emoji14]W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]
Wiem wiem no ale chyba rozumiesz co mam na myśli [emoji6]Kazdy tu ma prawo do wypowiadania sie[emoji5][emoji8]
Watwk jest otwart wiec jakby nie bylo kazdy tu moze pisac. Nawet myslalam kiedys nad zamknietym