1
185097
Gość
Doskonale rozumiem[emoji8]Wiem wiem no ale chyba rozumiesz co mam na myśli [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskonale rozumiem[emoji8]Wiem wiem no ale chyba rozumiesz co mam na myśli [emoji6]
Ja wiem, i ciesze sie sie z każdej ciąży no ale co "watkowa" ciaza to watkowa [emoji14]Kamilka- i wam się uda niedługo trzeba się cieszyć z każdych dwóch kresek. Dla mnie to bez różnicy czy ktoś napisał 3 posty czy 8 tysięcy. Zresztą Lena ma sporo pytań to zawsze można coś doradzic
Bierzecie jakies suplementy? Co lekarz na te wyniki powiedzial?też 1 %
To jak cos to rezerwuje dwa miejsca[emoji13]Czyli pewnie jeszcze bylo za wcześnie na bete bo owu sie bardzo przesunela.
Powtórzyć trzeba po 48/72h jak ci wyjdzie pozytywny wynikOj niecierpliwie czekam na wynki twojego testu w tym tygodniu [emoji6] a czuje ze go zrobisz[emoji14]
A w razie co ja z toba do psychiatryka bo ja tam juz powinnam byc juz kilka miesięcy temu z tymi moimi objawami [emoji23]
Co prawda to prawda, ciąża wątkowa bardziej cieszy[emoji8]Ja wiem, i ciesze sie sie z każdej ciąży no ale co "watkowa" ciaza to watkowa [emoji14]
Na prawde nie chcialam nikogo urazic tylko sie wygadac jak ja to czasami odbieram i tyle [emoji58]
No to jesli nie planowalas to mysle ze raczej nie bralas tez kwasu foliowego ? W takim razie zacznij brac jak najszybciej.
Gratuluję raz jeszcze [emoji6]
Dokładnie! Zgadzam się. Nikt nie zna czyjeś historii tylko taki wyskok o a ja mam II kreski..
Ps. Nie wiem jak reszta dziewczyn to odbiera i prosze nie zrozumcie mnie zle ale czasami mnie osobiscie zaboli takie "wpadanie" na watek przez nowe dziewczyny gdzie po napisaniu 3 postow chwalą sie || kreskami...[emoji58]
Wiem ze nie powinnam pewnie tak tego odbierac ale czasami to jest po prostu przykre bo wyglada to jak takie chwalenie się jak to szybko sie innym udaje ...
Cała ta sytuacja jest dziwna..Lena a nie zaniepokoil Cie fakt ze w sierpniu nie mialas okresu? Skoro ostatni okres mialas w lipcu?
Teraz pozostaje Ci czekac do wizyty. Zrób bhcg i powtorz po 2 dniach aby zobaczyc przyrost.
Dlaczego?Cała ta sytuacja jest dziwna..
Ja będę się cieszyć na twój test pozytywny bardziej niż na swój chyba xDCo prawda to prawda, ciąża wątkowa bardziej cieszy[emoji8]