reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Lena a nie zaniepokoil Cie fakt ze w sierpniu nie mialas okresu? Skoro ostatni okres mialas w lipcu?
Teraz pozostaje Ci czekac do wizyty. Zrób bhcg i powtorz po 2 dniach aby zobaczyc przyrost.

reklama
No to jesli nie planowalas to mysle ze raczej nie bralas tez kwasu foliowego ? W takim razie zacznij brac jak najszybciej.
Gratuluję raz jeszcze [emoji6]

Ps. Nie wiem jak reszta dziewczyn to odbiera i prosze nie zrozumcie mnie zle ale czasami mnie osobiscie zaboli takie "wpadanie" na watek przez nowe dziewczyny gdzie po napisaniu 3 postow chwalą sie || kreskami...[emoji58]
Ja myslalam ze to "nasza" dziewczyna. W ogole to sporo dziewczyn z naszej tabelki sie nie udziela[emoji19]

No to jesli nie planowalas to mysle ze raczej nie bralas tez kwasu foliowego ? W takim razie zacznij brac jak najszybciej.
Gratuluję raz jeszcze [emoji6]

Ps. Nie wiem jak reszta dziewczyn to odbiera i prosze nie zrozumcie mnie zle ale czasami mnie osobiscie zaboli takie "wpadanie" na watek przez nowe dziewczyny gdzie po napisaniu 3 postow chwalą sie || kreskami...[emoji58]

Kupiłam jakieś tabletki na nudności w ciąży, w których jest już kwas foliowy i właśnie Pani w aptece powiedziała żeby dodatkowo już nie brać :)

Na pewno nikt nie odbierze tego zle, wiem o czym mówisz.. akurat nie w tej kwestii, ale znam to uczucie, o którym teraz piszesz. W sumie to się nie spodziewałam ciąży, wczoraj już zaczęłam czytać o policystycznych jajnikach, które któraś z was mi zasugerowała. Moim zdaniem życie jest o tyle niesprawiedliwe, ze "madki" z patologii maja dzieci na zawołanie, a kobiety, które naprawdę mogłyby dać niewyobrażalnie wielka miłość dziecku nie mogą go mieć.. Nad tym ciagle ubolewam, bo teraz ten problem jest wszechobecny. Dlatego kochane staraczki trzymam za was mocno kciuki! I wierze w to, ze szczęście i do was przyjdzie! Ściskam cieplutko :*

Lena a nie zaniepokoil Cie fakt ze w sierpniu nie mialas okresu? Skoro ostatni okres mialas w lipcu?
Teraz pozostaje Ci czekac do wizyty. Zrób bhcg i powtorz po 2 dniach aby zobaczyc przyrost.

Zaniepokoił, robiłam betę 39dc, ale wyszła negatywna, wiec sobie dałam spokój :) do teraz..
Nie wiedziałam, ze trzeba powtarzać, dziękuje tak zrobię :)

W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]

Jak to wszystko zwiastuje okres to jak Bogaa kocham ide do psychiatryka[emoji23]

reklama
Do góry