reklama
1
185097
Gość
Jak masz duzo testow to rob[emoji5]@ ma być w czwartek myślicie że jak jutro z rana zatestuje to za wcześnie? Bo już mnie tak nosi ...
Ale ja nie jestem fanką testowania przed terminem okresu[emoji5]
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Nie mam pojęciaA dobrze pod względem DC czy ciąży ? ;P
Testuj!@ ma być w czwartek myślicie że jak jutro z rana zatestuje to za wcześnie? Bo już mnie tak nosi ...
Kaamilaaa
Czekaj do czwartku [emoji6]@ ma być w czwartek myślicie że jak jutro z rana zatestuje to za wcześnie? Bo już mnie tak nosi ...
Martkaaa5
Mam jeden @Azulka_26 i patrzy na mnie z szafki właśnie
Kaamilaaa
To tym bardziej czekaj [emoji6] ja tez mam jeden ale ja akurat wiem ze go nawet nie zuzyje bo @ przyjdzieMam jeden @Azulka_26 i patrzy na mnie z szafki właśnie
1
185097
Gość
Dlatego ja nie mam w domu testow. Bo za bardzo by mnie kusilo.Mam jeden @Azulka_26 i patrzy na mnie z szafki właśnie
Gdybym miala teraz test pod reka na 90% bym go zrobila. Ale na szczescie nie mam[emoji5]
I polecam to kazdej z Was[emoji5] nie trzymajcie testow w domu[emoji5]
Dżasta :)
Mam jeden @Azulka_26 i patrzy na mnie z szafki właśnie
To tym bardziej czekaj [emoji6] ja tez mam jeden ale ja akurat wiem ze go nawet nie zuzyje bo @ przyjdzie
Ja też mam jeden i jak @ nie przyjdzie to będę testować a jak przyjdzie to szkoda testu
reklama
8Ania8
Nie długo, ale mamy masę problemów, przede wszystkim ta morfologia nasienia, tak słaba, że szanse są bardzo znikome. Nie wiem nawet jak określić miesiąc od którego się staramy, bo to nie było regularnie miesiąc w miesiąc.Ja nie mam Twoich danych do pierwszej strony:* ale z tego co pamietam to Ty też się już długo starasz?