reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witam sie z rana:)
Wiecie jakie zdjecie mi mąż rano zrobił?? Jak sobie śpię a z bluzki wylazly mi oba cyce na wierzch[emoji23] nadal bolą[emoji37] sa takie gorące[emoji33] chyba mam ich juz dość[emoji13] Noo i wiecie gdzie mi pryszcz wyskoczyl? A właśnie na prawym cycku![emoji23]
Robie kawe bo wstalam a juz jestem zmeczona.
Do tego pada deszcz i zimno strasznie
Dziwne te Twoje cycki że takie gorące od dłuższego czasu :p mało znany.mi objawy :D

reklama
Witam sie z rana:)
Wiecie jakie zdjecie mi mąż rano zrobił?? Jak sobie śpię a z bluzki wylazly mi oba cyce na wierzch[emoji23] nadal bolą[emoji37] sa takie gorące[emoji33] chyba mam ich juz dość[emoji13] Noo i wiecie gdzie mi pryszcz wyskoczyl? A właśnie na prawym cycku![emoji23]
Robie kawe bo wstalam a juz jestem zmeczona.
Do tego pada deszcz i zimno strasznie
Moj sie zawsze nabija ze jak jesten przed @ i mam gorace cycki to sie zima przydadza hehe bd mialy jak go grzac [emoji1]

No cycki to jedna rzecz która mnie zastanawia. Bo jakbym miala tak zawsze na okres to luz. Ale ja nigdy nie mialam problemow z cycami[emoji23]

Ale miała robić bete. Może wynik nie tak wyszedł...
A po co od razu tak myśleć ?
Przeciez ona nawet jak pierwsza bete robila to o wyniku pisala dopiero za jakis czas[emoji6] malo sie udziela czasami raz dziennie czasami raz na dwa dni to pewnie dopiero sie odezwie jak znajdzie czas [emoji6] nie każdy ma czas zeby tu zagladac codziennie [emoji6]

A po co od razu tak myśleć ?
Przeciez ona nawet jak pierwsza bete robila to o wyniku pisala dopiero za jakis czas[emoji6] malo sie udziela czasami raz dziennie czasami raz na dwa dni to pewnie dopiero sie odezwie jak znajdzie czas [emoji6] nie każdy ma czas zeby tu zagladac codziennie [emoji6]
No oby :)

Azulka- a tak na poważnie, jak nic z tego cyklu nie wyjdzie (choć trzymam kciuki żeby wyszło :) ) to koniecznie zbadaj sobie poziom prolaktyny, mnie właśnie takie objawy jak gorące piersi i bardzo bolesne, których nie mogłam dotknąć... daly do myslenia żeby zrobić badanie. :)

Azulka- a tak na poważnie, jak nic z tego cyklu nie wyjdzie (choć trzymam kciuki żeby wyszło :) ) to koniecznie zbadaj sobie poziom prolaktyny, mnie właśnie takie objawy jak gorące piersi i bardzo bolesne, których nie mogłam dotknąć... daly do myslenia żeby zrobić badanie. :)
Właśnie chciałam pytac jaki poziom Azulki prolaktyny. W zeszłym cyklu też miałam takie bolące już od owu, no i wyszlo co wyszło, prawie 2x ponad normę PRL. Teraz po okresie nie bolą wcale, zobaczę jak po owu znów

reklama
Moze to plamienie przed @.? Poczekaj do terminu i zatestuj[emoji6] Pamiętaj zeby nie porownywac wyniku do tego sprzed wiecej niz 3dni [emoji6]
A dlaczego? Bo ja właśnie czytałam, że trzeba porównywać zależności ile minęło dni tyle procent powinien być wzrost. U mnie na szczęście beta rośnie i to najważniejsze ;)

Do góry