reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Z tego co udało mi się wyhaczyc, wyszedł ci pozytywy test, ale teraz masz bóle brzucha i wychodzi jaśniejsza kreska?

Ja w jakimś 6 tc zrobiłam test i miałam 2 grube krechy. Później już testów nie robiłam, a betę tylko wtedy kiedy zlecił lekarz. Miałam strasznie niepokojące bóle brzucha, ale z ciążą bylo wszystko dobrze. Miałam brać tylko nospe, bo podobno były to skurcze. Najadłam się dużo strachu i szukałam jak szalona krwi na papierze toaletowym, ale wszystko było dobrze :)

Ja mam teraz płodne. Robiłam test owu przedwczoraj i była taka sobie kreska, a wczoraj gdzie wg mnie powinna być owulacja nie było żadnej kreski. Więc albo nie było owulacji albo te testy można sobie włożyć między bajki ;)
Nie, zaniepokoiła się bo w wyszedł mi zupełnie negatywny ale podejrzewam,ze cos z testem było nie tak. Ja najadlam się strachu, bo miesiąc wcześniej miałam rzekomą biochemiczna. A że mam ubytek w macicy to same czarne myśli mi przyszły. Ale już jestem spokojna . Beta rośnie

reklama
Azulka- a tak na poważnie, jak nic z tego cyklu nie wyjdzie (choć trzymam kciuki żeby wyszło :) ) to koniecznie zbadaj sobie poziom prolaktyny, mnie właśnie takie objawy jak gorące piersi i bardzo bolesne, których nie mogłam dotknąć... daly do myslenia żeby zrobić badanie. :)
Moja prolaktyna z początku września wynosiła 19,06 ng/mlprzy normach 2,8- 29,2 ng/ml

Witam się.. Prąd wróci wczoraj w nocy , więc obyło się bez tragedii
Melduje temp. 37,02 [emoji1307] do @ jeszcze 3 dni. Albo to początek spadku albo....
Trzymam kciuki [emoji110]
Oj tak.. życie weryfikuje nasze plany, więc nie ma co się zastanawiać i planować tylko żyć i działać - a co ma być nam dane to będzie :D
Dokładnie.. Ale te ciągłe pytania kiedy dziecko?? Lepiej teraz kiedy jesteś młoda, bo potem to już się nie chce [emoji108]
Dzień Dobry wstałam z podłym nastrojem to chyba wina tej widocznej jesieni... Do okresu tydzień a ja już wiem że przyjdzie ot takie przeczucie ...
Dobry.. Mam tak samo.. Humor raczej średni , a pogoda czysto jesienna..
Szkoda, zawsze będzie kolejny cykl [emoji6] Powodzenia
Robiłam test - oczywiście negatywny. W poniedziałek idę do ginekologa mam nadzieje ze nie mam znowu guzów na jajnikach :/
Oby nic złego tym razem !
A tak poza tym to wszyscy dookoła mi sugerują, żeby zajść w ciążę - hmmm... żeby chociaż to było takie proste :/ nawet teraz jak zmieniłam pracę i większość dziewczyn , kobiet jak nie wszystkie mają dzieci - chyba ja jestem najmłodsza rocznikowo ze wszystkich i jako jedyna bez dzieci , ale jeszcze wszystkich nie znam i nawet te co ze mną pracują , wczoraj mówią do mnie zachodź w ciąże a dopiero się poznałyśmy :-D
Aaa, bo inni tak lubią szpile dopinać.. Nie wszyscy myślą , żeby się nie wtrącać, bo ktoś może mieć problem
Oni tak tylko z życzliwości mówią

Tak ,już byłam wczoraj o 17 miałam wynik beta ładna 1731. Brzuch dalej boli.. ale najważniejsze ,że rośnie beta teraz grzecznie czekam na wizytę. Dziękuję za zainteresowanie :*
Super[emoji173]a brzuch boli bo sie tam w srodku wszystko rozciąga aby bylo miejsce dla lokatora[emoji7]
Duzo odpoczywaj[emoji5]

reklama
Do góry