reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Z tego co udało mi się wyhaczyc, wyszedł ci pozytywy test, ale teraz masz bóle brzucha i wychodzi jaśniejsza kreska?

Ja w jakimś 6 tc zrobiłam test i miałam 2 grube krechy. Później już testów nie robiłam, a betę tylko wtedy kiedy zlecił lekarz. Miałam strasznie niepokojące bóle brzucha, ale z ciążą bylo wszystko dobrze. Miałam brać tylko nospe, bo podobno były to skurcze. Najadłam się dużo strachu i szukałam jak szalona krwi na papierze toaletowym, ale wszystko było dobrze :)

Ja mam teraz płodne. Robiłam test owu przedwczoraj i była taka sobie kreska, a wczoraj gdzie wg mnie powinna być owulacja nie było żadnej kreski. Więc albo nie było owulacji albo te testy można sobie włożyć między bajki ;)
Nie, zaniepokoiła się bo w wyszedł mi zupełnie negatywny ale podejrzewam,ze cos z testem było nie tak. Ja najadlam się strachu, bo miesiąc wcześniej miałam rzekomą biochemiczna. A że mam ubytek w macicy to same czarne myśli mi przyszły. Ale już jestem spokojna . Beta rośnie

reklama
Azulka- a tak na poważnie, jak nic z tego cyklu nie wyjdzie (choć trzymam kciuki żeby wyszło :) ) to koniecznie zbadaj sobie poziom prolaktyny, mnie właśnie takie objawy jak gorące piersi i bardzo bolesne, których nie mogłam dotknąć... daly do myslenia żeby zrobić badanie. :)
Moja prolaktyna z początku września wynosiła 19,06 ng/mlprzy normach 2,8- 29,2 ng/ml

Witam się.. Prąd wróci wczoraj w nocy , więc obyło się bez tragedii
Melduje temp. 37,02 [emoji1307] do @ jeszcze 3 dni. Albo to początek spadku albo....
Trzymam kciuki [emoji110]
Oj tak.. życie weryfikuje nasze plany, więc nie ma co się zastanawiać i planować tylko żyć i działać - a co ma być nam dane to będzie :D
Dokładnie.. Ale te ciągłe pytania kiedy dziecko?? Lepiej teraz kiedy jesteś młoda, bo potem to już się nie chce [emoji108]
Dzień Dobry wstałam z podłym nastrojem to chyba wina tej widocznej jesieni... Do okresu tydzień a ja już wiem że przyjdzie ot takie przeczucie ...
Dobry.. Mam tak samo.. Humor raczej średni , a pogoda czysto jesienna..
Szkoda, zawsze będzie kolejny cykl [emoji6] Powodzenia
Robiłam test - oczywiście negatywny. W poniedziałek idę do ginekologa mam nadzieje ze nie mam znowu guzów na jajnikach :/
Oby nic złego tym razem !
A tak poza tym to wszyscy dookoła mi sugerują, żeby zajść w ciążę - hmmm... żeby chociaż to było takie proste :/ nawet teraz jak zmieniłam pracę i większość dziewczyn , kobiet jak nie wszystkie mają dzieci - chyba ja jestem najmłodsza rocznikowo ze wszystkich i jako jedyna bez dzieci , ale jeszcze wszystkich nie znam i nawet te co ze mną pracują , wczoraj mówią do mnie zachodź w ciąże a dopiero się poznałyśmy :-D
Aaa, bo inni tak lubią szpile dopinać.. Nie wszyscy myślą , żeby się nie wtrącać, bo ktoś może mieć problem
Oni tak tylko z życzliwości mówią

Tak ,już byłam wczoraj o 17 miałam wynik beta ładna 1731. Brzuch dalej boli.. ale najważniejsze ,że rośnie beta teraz grzecznie czekam na wizytę. Dziękuję za zainteresowanie :*
Super[emoji173]a brzuch boli bo sie tam w srodku wszystko rozciąga aby bylo miejsce dla lokatora[emoji7]
Duzo odpoczywaj[emoji5]

reklama
Do góry