Dziwne te Twoje cycki że takie gorące od dłuższego czasu mało znany.mi objawyWitam sie z rana
Wiecie jakie zdjecie mi mąż rano zrobił?? Jak sobie śpię a z bluzki wylazly mi oba cyce na wierzch[emoji23] nadal bolą[emoji37] sa takie gorące[emoji33] chyba mam ich juz dość[emoji13] Noo i wiecie gdzie mi pryszcz wyskoczyl? A właśnie na prawym cycku![emoji23]
Robie kawe bo wstalam a juz jestem zmeczona.
Do tego pada deszcz i zimno strasznie
reklama
Tsylunia
Fanka BB :)
Moj sie zawsze nabija ze jak jesten przed @ i mam gorace cycki to sie zima przydadza hehe bd mialy jak go grzac [emoji1]Witam sie z rana
Wiecie jakie zdjecie mi mąż rano zrobił?? Jak sobie śpię a z bluzki wylazly mi oba cyce na wierzch[emoji23] nadal bolą[emoji37] sa takie gorące[emoji33] chyba mam ich juz dość[emoji13] Noo i wiecie gdzie mi pryszcz wyskoczyl? A właśnie na prawym cycku![emoji23]
Robie kawe bo wstalam a juz jestem zmeczona.
Do tego pada deszcz i zimno strasznie
1
185097
Gość
No cycki to jedna rzecz która mnie zastanawia. Bo jakbym miala tak zawsze na okres to luz. Ale ja nigdy nie mialam problemow z cycami[emoji23]
Kaamilaaa
A po co od razu tak myśleć ?Ale miała robić bete. Może wynik nie tak wyszedł...
Przeciez ona nawet jak pierwsza bete robila to o wyniku pisala dopiero za jakis czas[emoji6] malo sie udziela czasami raz dziennie czasami raz na dwa dni to pewnie dopiero sie odezwie jak znajdzie czas [emoji6] nie każdy ma czas zeby tu zagladac codziennie [emoji6]
No obyA po co od razu tak myśleć ?
Przeciez ona nawet jak pierwsza bete robila to o wyniku pisala dopiero za jakis czas[emoji6] malo sie udziela czasami raz dziennie czasami raz na dwa dni to pewnie dopiero sie odezwie jak znajdzie czas [emoji6] nie każdy ma czas zeby tu zagladac codziennie [emoji6]
Lovi23
Chyba już mlenio się produkuje [emoji1][emoji1][emoji1]No cycki to jedna rzecz która mnie zastanawia. Bo jakbym miala tak zawsze na okres to luz. Ale ja nigdy nie mialam problemow z cycami[emoji23]
Lovi23
Azulka- a tak na poważnie, jak nic z tego cyklu nie wyjdzie (choć trzymam kciuki żeby wyszło ) to koniecznie zbadaj sobie poziom prolaktyny, mnie właśnie takie objawy jak gorące piersi i bardzo bolesne, których nie mogłam dotknąć... daly do myslenia żeby zrobić badanie.
Maga_ch
Właśnie chciałam pytac jaki poziom Azulki prolaktyny. W zeszłym cyklu też miałam takie bolące już od owu, no i wyszlo co wyszło, prawie 2x ponad normę PRL. Teraz po okresie nie bolą wcale, zobaczę jak po owu znówAzulka- a tak na poważnie, jak nic z tego cyklu nie wyjdzie (choć trzymam kciuki żeby wyszło ) to koniecznie zbadaj sobie poziom prolaktyny, mnie właśnie takie objawy jak gorące piersi i bardzo bolesne, których nie mogłam dotknąć... daly do myslenia żeby zrobić badanie.
reklama
Alterego
A dlaczego? Bo ja właśnie czytałam, że trzeba porównywać zależności ile minęło dni tyle procent powinien być wzrost. U mnie na szczęście beta rośnie i to najważniejszeMoze to plamienie przed @.? Poczekaj do terminu i zatestuj[emoji6] Pamiętaj zeby nie porownywac wyniku do tego sprzed wiecej niz 3dni [emoji6]