reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wy narzekacie na pogode a ja taka wlasnie uwielbiam [emoji3] ciesze sie ze te upaly sie juz skończyły, uwielbiam taka pogode jak wieczorem mozna siąść pod kocykiem z goraca herbata przy filmie lub z książką i słuchać jak deszcz pada [emoji3]

reklama
Też miałam cykle bezowulacyjne... I wiesz co Ci powiem... brałam te wszystkie bromki, clo... A udało się dopiero wtedy jak wyluzowalam... takie nakrecanie czasem blokuje owulacje...
No nakręcona to ja jestem strasznie szczególnie jak chodzę na.monitoring....nie da się nie nakrecac :p

Wy narzekacie na pogode a ja taka wlasnie uwielbiam [emoji3] ciesze sie ze te upaly sie juz skończyły, uwielbiam taka pogode jak wieczorem mozna siąść pod kocykiem z goraca herbata przy filmie lub z książką i słuchać jak deszcz pada [emoji3]
Poniekąd ma to swój urok [emoji5] ale szybko zaczynam tęsknić do ciepłych i dluuugich dni [emoji5]

Witam sie z rana:)
Wiecie jakie zdjecie mi mąż rano zrobił?? Jak sobie śpię a z bluzki wylazly mi oba cyce na wierzch[emoji23] nadal bolą[emoji37] sa takie gorące[emoji33] chyba mam ich juz dość[emoji13] Noo i wiecie gdzie mi pryszcz wyskoczyl? A właśnie na prawym cycku![emoji23]
Robie kawe bo wstalam a juz jestem zmeczona.
Do tego pada deszcz i zimno strasznie

Wiecie jakie zdjecie mi mąż rano zrobił?? Jak sobie śpię a z bluzki wylazly mi oba cyce na wierzch[emoji23] nadal bolą[emoji37] sa takie gorące[emoji33] chyba mam ich juz dość[emoji13] Noo i wiecie gdzie mi pryszcz wyskoczyl? A właśnie na prawym cycku![emoji23]
Hahaha to mąż miał pomysł [emoji23][emoji23][emoji23] Smacznej kawki [emoji8]

reklama

Hehe jaki pomysłowy :p
Mi też czasami pryszcze wyskakują na cycku albo na plecach , gdzie nigdy nie miałam problemów w pryszczami, krostami itd. :/ ale może to przez te gorące dni latem :confused:

Do góry