B
Benita23
Gość
Insulina na czczo 6,15 po 1h 14,66 po2h 32,32 glukoza na czczo 96 po 1h 71 po 2h 107I jak ci glukoza i insulina wyszly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Insulina na czczo 6,15 po 1h 14,66 po2h 32,32 glukoza na czczo 96 po 1h 71 po 2h 107I jak ci glukoza i insulina wyszly
No właśnie mam zamiar się wybrać na ten monitoring cyklu bo jak już pisałam wcześniej nie zwracałam na to uwagiNooo i koniec lata [emoji3] witaj moja kochana jesieni [emoji137][emoji137][emoji3][emoji3]To zaden objaw [emoji57] a juz na pewno nie na tym etapie [emoji6][emoji3][emoji110][emoji110]A na monitoringi chodzisz ? Jesli nie to moze nie masz po prostu czesto owu i stad dluzsze cykle albo owu sie duzo opoznia i tez stąd dluzsze cykle ?
To dosc ladbie masz..Insulina na czczo 6,15 po 1h 14,66 po2h 32,32 glukoza na czczo 96 po 1h 71 po 2h 107
Ja nie licze juz nic hehe
I jak ci glukoza i insulina wyszly
ten gin co do niego chodzę to mówi inaczej chyba zmienię ginekologa tak samo z wynikami męża od razu zaproponował inseminacje a czytałam na forum wypowiadał się lekarz z novum ze jeżeli ruch jest ponad normę i liczba plemników to morfologia 3% się normuje i bądź tu mądryTo dosc ladbie masz..
Dzień Dobry wstałam z podłym nastrojem to chyba wina tej widocznej jesieni... Do okresu tydzień a ja już wiem że przyjdzie ot takie przeczucie ...
Nie tylko ty masz gorszy dzień, ta pogoda faktycznie potrafi zdolowac, ja dziś z kolei obudziłam się z bólem ucha i już wiem że zapalenie się szykujeDzień Dobry wstałam z podłym nastrojem to chyba wina tej widocznej jesieni... Do okresu tydzień a ja już wiem że przyjdzie ot takie przeczucie ...