reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może tak wolno rośnie Ci pecherzyk ? :) czytałam kiedyś, że kobiety też odczuwają ból po owulacji... bo jakiś tam płyn z peknietego pecherzyka podraznia... może to to ?
Niee u mnie już 22dc cykle 29 regularnie testy owulacyjne były pozytywne w 15dc i wtedy też go czułam poza tym szyjka i śluz już nie owulacyjny :)

reklama
Nie wiem czy wiecie ale bodajże od 18 września ruszył nabór wniosków do programu Czyste powietrze. Można dostać nawet do 50 tysięcy dotacji do remontu domu tz wymiany instalacji grzewczej, okien, drzwi itp[emoji5]

Dziewczyny tym sluzem to Wy się aż tak nie sugerujcie, bo u jednej sluz przed okresem moze zwiastowac ten okres a u drugiej ciążę[emoji5] organizm każdej z Nas inaczej reaguje[emoji5]
U mnie np od kilku dni mam dosc wrażliwe piersi, takie ociężałe, pełne. Jestem zmęczona i śpiąca caly czas. Mialam ciut podwyższona temperature. W środku mam taki bialy mleczy śluz...któraś z Was powie ze to objawy ciąży, a ja wiem ze to objawy okresu...bo musiał by sie zdarzyć prawdziwy cud aby to była ciąża.

Dziewczyny tym sluzem to Wy się aż tak nie sugerujcie, bo u jednej sluz przed okresem moze zwiastowac ten okres a u drugiej ciążę[emoji5] organizm każdej z Nas inaczej reaguje[emoji5]
U mnie np od kilku dni mam dosc wrażliwe piersi, takie ociężałe, pełne. Jestem zmęczona i śpiąca caly czas. Mialam ciut podwyższona temperature. W środku mam taki bialy mleczy śluz...któraś z Was powie ze to objawy ciąży, a ja wiem ze to objawy okresu...bo musiał by sie zdarzyć prawdziwy cud aby to była ciąża.
Ja tam wierzę w cuda i koniec ;)

reklama
Do góry