reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny tym sluzem to Wy się aż tak nie sugerujcie, bo u jednej sluz przed okresem moze zwiastowac ten okres a u drugiej ciążę[emoji5] organizm każdej z Nas inaczej reaguje[emoji5]
U mnie np od kilku dni mam dosc wrażliwe piersi, takie ociężałe, pełne. Jestem zmęczona i śpiąca caly czas. Mialam ciut podwyższona temperature. W środku mam taki bialy mleczy śluz...któraś z Was powie ze to objawy ciąży, a ja wiem ze to objawy okresu...bo musiał by sie zdarzyć prawdziwy cud aby to była ciąża.
to kiedy ma się franca pojawić u ciebie

reklama
A odnośnie tych bóli okołoowulacyjnych. Mnie zawsze boli po lewej stronie, nigdy nie odczuwam bólu po prawej. Wczoraj też mnie lekko kłuło po lewej, a według usg ze środy na lewym jajniku nie ma pęcherzyka, za to na prawym są dwa. Czy ktoś tak ma, że ten ból promieniuje zawsze na jedną stronę?

reklama
Do góry