to kiedy ma się franca pojawić u ciebieDziewczyny tym sluzem to Wy się aż tak nie sugerujcie, bo u jednej sluz przed okresem moze zwiastowac ten okres a u drugiej ciążę[emoji5] organizm każdej z Nas inaczej reaguje[emoji5]
U mnie np od kilku dni mam dosc wrażliwe piersi, takie ociężałe, pełne. Jestem zmęczona i śpiąca caly czas. Mialam ciut podwyższona temperature. W środku mam taki bialy mleczy śluz...któraś z Was powie ze to objawy ciąży, a ja wiem ze to objawy okresu...bo musiał by sie zdarzyć prawdziwy cud aby to była ciąża.
reklama
Genadia
Fanka BB :)
A odnośnie tych bóli okołoowulacyjnych. Mnie zawsze boli po lewej stronie, nigdy nie odczuwam bólu po prawej. Wczoraj też mnie lekko kłuło po lewej, a według usg ze środy na lewym jajniku nie ma pęcherzyka, za to na prawym są dwa. Czy ktoś tak ma, że ten ból promieniuje zawsze na jedną stronę?
1
185097
Gość
28.09 ale pewnie bedzie wczesniej bo owulacja byla ok 12-13dcto kiedy ma się franca pojawić u ciebie
Martkaaa5
To w podobnym czasie jak u mnie ja Czekam na nią a właściwie nie chce jej widzieć 27go28.09 ale pewnie bedzie wczesniej bo owulacja byla ok 12-13dc
Bunia1992
Ja jestem 7dpo i mam śluz mleczny ale pewnie to nic nie znaczy tylko tak sobie kłuje i oNo właśnie też mnie to zastanawia, bo klul mnie 3dpo znowu, ale inaczej. Teraz za to mam za dużo śluzu.
Martkaaa5
@Azulka_26 a ty testowałaś? Bo jakoś mi umknęło to? Ja mam w domu dwa testy ale czekam do 27 @ zawsze dostaje z rana więc zobaczymy
1
185097
Gość
Ja nie testuje[emoji13]@Azulka_26 a ty testowałaś? Bo jakoś mi umknęło to? Ja mam w domu dwa testy ale czekam do 27 @ zawsze dostaje z rana więc zobaczymy
Za duzo sie juz narobiłam testow w zyciu[emoji23]
Martkaaa5
No to czekamyJa nie testuje[emoji13]
Za duzo sie juz narobiłam testow w zyciu[emoji23]
reklama
1
185097
Gość
PowtorzCzyli powinnam betę powtórzyć ? Jak myślicie ?