U mnie w zeszłym miesiącu nie pękł(sprawdzałam na monitoringu) i nic nie czułam żeby pękł. czułam lekkie kłucie w dni płodne jak rósł.Hej kochane moje mam pytanie które mnie nurtuje , przy pęknięciu pęcherzyka graffa odczuwacie jakiś ból ? Bo w poprzednim cyklu nie czułam bólu i zastanawiam się czy to mogło być to że pęcherzyk nie pękł [emoji52]
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Juhuu! Strona 500
Ja zawsze czuję ból w jajniku, czasem słabiej czasem bardzo mocno, ale nie wiem co oznacza, jeśli by nie bolało bo boli zawsze w owu.Hej kochane moje mam pytanie które mnie nurtuje , przy pęknięciu pęcherzyka graffa odczuwacie jakiś ból ? Bo w poprzednim cyklu nie czułam bólu i zastanawiam się czy to mogło być to że pęcherzyk nie pękł [emoji52]
Kaamilaaa
Ja sie samym bolem jak przy peknieciu kilka cykli sugerowalam [emoji57] a wyszlo na to ze ja co miesiac mam okropny bol w 12dc a owu jest zazwyczaj dopiero w 16dc [emoji57]ale wtedy zadnego bolu nie czujeHej kochane moje mam pytanie które mnie nurtuje , przy pęknięciu pęcherzyka graffa odczuwacie jakiś ból ? Bo w poprzednim cyklu nie czułam bólu i zastanawiam się czy to mogło być to że pęcherzyk nie pękł [emoji52]
martoosia04
Moja koleżanka lat 23 ma mamę po raku piersi i jak poszła do rodzinnego to dostała skierowanie na kontrole ze wzgl na zwiększone ryzyko w pierwszej linii.
buterrfly
Wiesz co ten zielony wyciek trochę mnie zmartwił.. Ja chyba dla spokoju poprosiłabym już Twoją gin o USG .. wiem , że nie można wariować , ale lepiej sprawdzić odrazu na początku skoro jesteś w grupie ryzykaNo ja mam tak raz co pol roku/rok
A co do piersi to wlasnie sie martwie bo mam ten cholerny mlekotok/zielony wyciek no i bardzo bym chciala zeby to byla "tylko"podwyzszona prl [emoji849] jak nie to wtedy mam isc do mojej gin na usg piersi [emoji849]
Jakbys mogla podpytac siostre co i jak to bylabym wdzieczna [emoji6] co innego czytac w necie a co innego dostac info od kogoś kto juz to robil i wgl [emoji58]
Co do samo badania to ja nigdy tego nie potrafilam chyba dobrze robic i nie wiem [emoji58]
No i jeśli ją poprosisz to powinna Ci pokazać jak badać się samej [emoji6] Bo to ważne ..
A ona bada Ci piersi?
Co do tego badania jak wrócę z pracy to podpytam siostre i dam Ci konkretnie znać.. Jak to wygląda ,gdzie to możesz u Nas zrobić , czy coś się płaci itd. [emoji6]
reklama
Bunia1992
Tak powinnaś. Lepiej częściej niż za późnoDziewczyny czy jeśli mam w rodzinie spora ilosc zachorowan na raka (matka, babcia, ciotka chorowaly na raka piersi, 2 kuzynki na raka szyjki macicy) powinnam czesciej chodzic na kontrole bo jestem w wiekszej grupie ryzyka ?