reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ostatnio nie, przynajmniej u nas, nie wiem jak w ZG, wczesniej to ponad 2msc czekałam na wizyte teraz jak sie zapisalam to wizyta juz za tydzien była [emoji6]
To super, nie będziesz musiała długo czekać.. Ja do tego lekarza w tej nowej przychodzi dzwonie dzisiaj i masz już wizytę za tydzień, więc też fajnie [emoji6]

reklama
A odnośnie tych bóli okołoowulacyjnych. Mnie zawsze boli po lewej stronie, nigdy nie odczuwam bólu po prawej. Wczoraj też mnie lekko kłuło po lewej, a według usg ze środy na lewym jajniku nie ma pęcherzyka, za to na prawym są dwa. Czy ktoś tak ma, że ten ból promieniuje zawsze na jedną stronę?
Nie, u mnie jest co miesiąc naprzemiennie i teraz test owu potwierdził że kłuje i boli w dzień owulacji.

Ja jestem 7dpo i mam śluz mleczny ale pewnie to nic nie znaczy tylko tak sobie kłuje i o
Pewnie niewiadomo. Okaże się wszystko :)

Szyjka niżej i twarda jak nos
Ok. Będę macać :D

Już.po wizycie. Nie wiem czy byłam tam 3 minuty czy mniej :-/ powiedział że sluzowka wygląda jak na 2 faze cyklu. I że już po owulacji ale nawet nie jeździł tym sprzętem w lewo i prawo żeby obejrzeć jajniki tylko od razu stwierdził i po badaniu:/ powiedział że mamy się starać po 12 dc dopiero a moja gin.mi.mówi żeby tak co 2 dni średnio....No i badań żadnych nie trzeba skoro już kiedyś.urodziłam i po roku zaczniemy dopiero leczenie.....

reklama
Już.po wizycie. Nie wiem czy byłam tam 3 minuty czy mniej :-/ powiedział że sluzowka wygląda jak na 2 faze cyklu. I że już po owulacji ale nawet nie jeździł tym sprzętem w lewo i prawo żeby obejrzeć jajniki tylko od razu stwierdził i po badaniu:/ powiedział że mamy się starać po 12 dc dopiero a moja gin.mi.mówi żeby tak co 2 dni średnio....No i badań żadnych nie trzeba skoro już kiedyś.urodziłam i po roku zaczniemy dopiero leczenie.....
Czyli standardowo takie trochę chyba olanie sprawy przez lekarza

Do góry