reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Padłam wczoraj o 21 spałam jak zabita ... Jak dobrze że dzisiaj piąteczek chociaż w pracy będzie urwanie nie powiem czego miłego dnia dziewczynki 8-)

Prosze pomoże w 15 dc miałam ow teraz jestem na dwa dni przed@ popołudniu 3 ciemno brązowe plsmki tylko.nigdy tak nie mialam
Moze to plamienie przed @.? Poczekaj do terminu i zatestuj[emoji6]
A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??
Pamiętaj zeby nie porownywac wyniku do tego sprzed wiecej niz 3dni [emoji6]

Ja w tamtym roku nie miałam @ ponad 50 dni i nie wiem jak ja wytrzymałam, ale pod sam koniec dopiero poszłam na betę i zaraz po wyniku za 2-3dni przyszła @ :szok:
Ja ta miałam chyba 2lata temu 50dniowy cykl, ale ja sie nawet nie skapnelam ze sie spóźnia[emoji57]dopiero jak przyszla to zobaczyłam w kalendarzyku jak dlugo jej nie było[emoji57]

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??
Z tego co udało mi się wyhaczyc, wyszedł ci pozytywy test, ale teraz masz bóle brzucha i wychodzi jaśniejsza kreska?

Ja w jakimś 6 tc zrobiłam test i miałam 2 grube krechy. Później już testów nie robiłam, a betę tylko wtedy kiedy zlecił lekarz. Miałam strasznie niepokojące bóle brzucha, ale z ciążą bylo wszystko dobrze. Miałam brać tylko nospe, bo podobno były to skurcze. Najadłam się dużo strachu i szukałam jak szalona krwi na papierze toaletowym, ale wszystko było dobrze :)

Ja mam teraz płodne. Robiłam test owu przedwczoraj i była taka sobie kreska, a wczoraj gdzie wg mnie powinna być owulacja nie było żadnej kreski. Więc albo nie było owulacji albo te testy można sobie włożyć między bajki ;)

reklama
Ale sie wystraszylam!!![emoji15][emoji23]
Wstałam z łóżka siku. Ide do łazienki, sciagam majtki i patrzę między udami brązowo! Zrobilam oczy jak 5 zl i mysle co jest grane do cholery?? Jakies plamienie?? Przyglądam sie temu dziwnie, ide zobaczyć łóżko...i co widzę? A 3 orzychy w czekoladzie na których siedziałam dupą![emoji23] musiały mi spaść jak jadłam wczesniej orzechowego batona w łóżku[emoji23]
hahaah:p:p:p:p

Do góry