reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Padłam wczoraj o 21 spałam jak zabita ... Jak dobrze że dzisiaj piąteczek chociaż w pracy będzie urwanie nie powiem czego miłego dnia dziewczynki 8-)

Prosze pomoże w 15 dc miałam ow teraz jestem na dwa dni przed@ popołudniu 3 ciemno brązowe plsmki tylko.nigdy tak nie mialam
Moze to plamienie przed @.? Poczekaj do terminu i zatestuj[emoji6]
A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??
Pamiętaj zeby nie porownywac wyniku do tego sprzed wiecej niz 3dni [emoji6]

Ja w tamtym roku nie miałam @ ponad 50 dni i nie wiem jak ja wytrzymałam, ale pod sam koniec dopiero poszłam na betę i zaraz po wyniku za 2-3dni przyszła @ :szok:
Ja ta miałam chyba 2lata temu 50dniowy cykl, ale ja sie nawet nie skapnelam ze sie spóźnia[emoji57]dopiero jak przyszla to zobaczyłam w kalendarzyku jak dlugo jej nie było[emoji57]

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??
Z tego co udało mi się wyhaczyc, wyszedł ci pozytywy test, ale teraz masz bóle brzucha i wychodzi jaśniejsza kreska?

Ja w jakimś 6 tc zrobiłam test i miałam 2 grube krechy. Później już testów nie robiłam, a betę tylko wtedy kiedy zlecił lekarz. Miałam strasznie niepokojące bóle brzucha, ale z ciążą bylo wszystko dobrze. Miałam brać tylko nospe, bo podobno były to skurcze. Najadłam się dużo strachu i szukałam jak szalona krwi na papierze toaletowym, ale wszystko było dobrze :)

Ja mam teraz płodne. Robiłam test owu przedwczoraj i była taka sobie kreska, a wczoraj gdzie wg mnie powinna być owulacja nie było żadnej kreski. Więc albo nie było owulacji albo te testy można sobie włożyć między bajki ;)

reklama
Ale sie wystraszylam!!![emoji15][emoji23]
Wstałam z łóżka siku. Ide do łazienki, sciagam majtki i patrzę między udami brązowo! Zrobilam oczy jak 5 zl i mysle co jest grane do cholery?? Jakies plamienie?? Przyglądam sie temu dziwnie, ide zobaczyć łóżko...i co widzę? A 3 orzychy w czekoladzie na których siedziałam dupą![emoji23] musiały mi spaść jak jadłam wczesniej orzechowego batona w łóżku[emoji23]
hahaah:p:p:p:p

Do góry