ja mam dzis pol piątku lece na 11;40 do lekarza sprawdzic czy mi pecherzyk graafa pekł. jak pekł t swietnie jak nie to jednak pregnyl od pazdziernika. juz sie bojePadłam wczoraj o 21 spałam jak zabita ... Jak dobrze że dzisiaj piąteczek chociaż w pracy będzie urwanie nie powiem czego miłego dnia dziewczynki
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Witam się z pracy!
Miłego dnia [emoji4]
Może nowy objaw na @ ? Poczekaj do jutra jeśli @ nie będzie zatestuj lub pójdź na betę [emoji6]
Czekamy na wynik [emoji110] [emoji110] Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się, bo stres nie jest dobry
Trzymamy kciuki za październik [emoji110] [emoji110]
Miłego dnia! [emoji56]
Miłego dnia [emoji4]
Prosze pomoże w 15 dc miałam ow teraz jestem na dwa dni przed@ popołudniu 3 ciemno brązowe plsmki tylko.nigdy tak nie mialam
Może nowy objaw na @ ? Poczekaj do jutra jeśli @ nie będzie zatestuj lub pójdź na betę [emoji6]
A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??
Czekamy na wynik [emoji110] [emoji110] Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się, bo stres nie jest dobry
Niestety nie ja,bo @ przyszła i to nawet wcześniej niż się spodziewałam. Październik będzie mój !!! Niech się skicham, ale słowo, że co dwa dni będę intensywnie pracować nad potomstwem.
Trzymamy kciuki za październik [emoji110] [emoji110]
Padłam wczoraj o 21 spałam jak zabita ... Jak dobrze że dzisiaj piąteczek chociaż w pracy będzie urwanie nie powiem czego miłego dnia dziewczynki
Miłego dnia! [emoji56]
1
185097
Gość
Dzien dobry! Witam sie nadal z bolącymi cyckami[emoji23]
Obudzilo mnie siku
Obudzilo mnie siku
buterrfly
A jak się dziś czujesz ? Dalej wysoka temperatura ?Dzien dobry! Witam sie nadal z bolącymi cyckami[emoji23]
Obudzilo mnie siku
Dobrze,że wciąż boląDzien dobry! Witam sie nadal z bolącymi cyckami[emoji23]
Obudzilo mnie siku
Julia198805
Rozkrecia się wredota[emoji22][emoji22][emoji22]
uuu.....Rozkrecia się wredota[emoji22][emoji22][emoji22]
reklama
buterrfly
Członek naszej rodziny [emoji4] Mruczuś [emoji7]Buterrfly cóż to za nowy avatar