reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Padłam wczoraj o 21 spałam jak zabita ... Jak dobrze że dzisiaj piąteczek chociaż w pracy będzie urwanie nie powiem czego miłego dnia dziewczynki 8-)
ja mam dzis pol piątku :D lece na 11;40 do lekarza sprawdzic czy mi pecherzyk graafa pekł. jak pekł t swietnie jak nie to jednak pregnyl od pazdziernika. juz sie boje :frown:

reklama
Witam się z pracy!
Miłego dnia [emoji4]

Prosze pomoże w 15 dc miałam ow teraz jestem na dwa dni przed@ popołudniu 3 ciemno brązowe plsmki tylko.nigdy tak nie mialam

Może nowy objaw na @ ? Poczekaj do jutra jeśli @ nie będzie zatestuj lub pójdź na betę [emoji6]

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??

Czekamy na wynik [emoji110] [emoji110] Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się, bo stres nie jest dobry

Niestety nie ja,bo @ przyszła i to nawet wcześniej niż się spodziewałam. Październik będzie mój !!! Niech się skicham, ale słowo, że co dwa dni będę intensywnie pracować nad potomstwem.

Trzymamy kciuki za październik [emoji110] [emoji110]

Padłam wczoraj o 21 spałam jak zabita ... Jak dobrze że dzisiaj piąteczek chociaż w pracy będzie urwanie nie powiem czego miłego dnia dziewczynki 8-)

Miłego dnia! [emoji56]

reklama
Do góry