reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Juz czuję po sobie ze zaczynam sobie wkręcać to że mogło się udać...te cycki dały mi do myślenia, to że jestem non stop zmęczona chociaż nic nie robię, jestem śpiąca, to klucie i pobolewwnie w okolicy jajnika a teraz ta podwyższona temperatura...tylko rozczarowanie pozniej tak boli[emoji37]
Muszę sie ogarnąć bo zglupieje do reszty[emoji13]

reklama
Juz czuję po sobie ze zaczynam sobie wkręcać to że mogło się udać...te cycki dały mi do myślenia, to że jestem non stop zmęczona chociaż nic nie robię, jestem śpiąca, to klucie i pobolewwnie w okolicy jajnika a teraz ta podwyższona temperatura...tylko rozczarowanie pozniej tak boli[emoji37]
No właśnie, takie nakrecanie się samej od siebie jest najgorsze :) więc czasem lepiej zrobić test , krótka piłka albo są dwie kreski albo nie... niż siedzieć i myśleć " A to objaw na ciążę czy na okres ?" ... :)

Bierz to na chłodno narazie :* bo jak ty to z resztą mówisz jeśli jesteś w ciąży to za tydzień nadal będziesz :* swoją drogą miejsce na czerwcowkach dla ciebie zarezerwowane hihi :)

Jakieś choróbsko mnie chyba bierze[emoji37]Zobacz załącznik 900061
Współczuję, ja też jestem świeżo po.. To teraz coś panuje , bo pełno ludzi choruje.. Narazie tak jak dziewczyny piszą ostrożnie i najlepiej domowymi sposobami się podleczyć.. Mnie trzymało 3 dni.. Dziś jak ręką odjął..

Co do Twoich objawów oczywiście, że to może być nic ,ale zarówno może być maluszek.. Ciężko jest się nie nakręcać szczególnie jak tak długo się starasz.. Poczekasz do @ i się przekonasz (oby pozytywnie). My Cię tutaj wspieramy z całych sił i trzymamy mocno kciuki..

Ale sie wystraszylam!!![emoji15][emoji23]
Wstałam z łóżka siku. Ide do łazienki, sciagam majtki i patrzę między udami brązowo! Zrobilam oczy jak 5 zl i mysle co jest grane do cholery?? Jakies plamienie?? Przyglądam sie temu dziwnie, ide zobaczyć łóżko...i co widzę? A 3 orzychy w czekoladzie na których siedziałam dupą![emoji23] musiały mi spaść jak jadłam wczesniej orzechowego batona w łóżku[emoji23]

Ale sie wystraszylam!!![emoji15][emoji23]
Wstałam z łóżka siku. Ide do łazienki, sciagam majtki i patrzę między udami brązowo! Zrobilam oczy jak 5 zl i mysle co jest grane do cholery?? Jakies plamienie?? Przyglądam sie temu dziwnie, ide zobaczyć łóżko...i co widzę? A 3 orzychy w czekoladzie na których siedziałam dupą![emoji23] musiały mi spaść jak jadłam wczesniej orzechowego batona w łóżku[emoji23]
Ja też nie mogę takich rzeczy jesc na łóżeczku ;P kiedyś mój mówił tylko nie nabrudz jak zwykle no to ja ostrożnie powoli dumnie zjadłam całego batona siedzę zadowolona wyniosłam papierek wracam a tam plama po czekoladzie no dramat ;0

reklama
Do góry