reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Robiłam ,bo chciałam zobaczyć kiedy mi wyjdzie taki typowy testz tłustymi krechami. Z synem dopiero w 3 miesiącu. Dlatego nie spodziewałam się ,że nie wyjdzie wcale. Ale macie rację test mógł być wadliwy a ja nie potrzebnie przeżywam

reklama
Alterego, jesteś z okolic łodzi? Jeśli tak , to mogę polecić Ci dwie ginekolog. Baś-Budecka i Monika Tadros-Zinn (mogłam zrobić literówkę w drugim nazwisku). Pierwsza z nich jest bardzo dobrym specjalistą, zwłaszcza od usg. Druga jest po prostu ,,cieplejszą" osobą. Pani Tadros prowadziła moją koleżankę, która miała troszkę problemów z zajściem.

Azulka, jak zaszlam w ciążę z córcią, to czułam łamanie w kościach, takie bóle w krzyżu/lędźwiach. Miałam podwyższona temp, dreszcze. Czułam się przeziębiona. A piersi też dość szybko ,,napuchły". Nie chcę Cię nakręcać, ale jak piszesz , to mi się moja ciąża przypomina. Życzę Ci z całych sił , abyś miała miłą niespodziankę :)

Alterego, jesteś z okolic łodzi? Jeśli tak , to mogę polecić Ci dwie ginekolog. Baś-Budecka i Monika Tadros-Zinn (mogłam zrobić literówkę w drugim nazwisku). Pierwsza z nich jest bardzo dobrym specjalistą, zwłaszcza od usg. Druga jest po prostu ,,cieplejszą" osobą. Pani Tadros prowadziła moją koleżankę, która miała troszkę problemów z zajściem.
Mieszkam 1,5 h od Łodzi. Dzięki wielkie. Jutro sprawdze terminy do tych pań ;)

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??

Niestety nie ja,bo @ przyszła i to nawet wcześniej niż się spodziewałam. Październik będzie mój !!! Niech się skicham, ale słowo, że co dwa dni będę intensywnie pracować nad potomstwem.

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??

Ja :) robiłam testy 2 dni temu ale wyszły negatywne. Myśle ze w poniedziałek sprobuje znowu. Wg kalendarza jutro mam termin @ ale ten kalendarz to śmiech na sali bo mam bardzo nieregularne cykle

Niestety nie ja,bo @ przyszła i to nawet wcześniej niż się spodziewałam. Październik będzie mój !!! Niech się skicham, ale słowo, że co dwa dni będę intensywnie pracować nad potomstwem.
Ja sobie wymyśliłam, że będziemy w tym cyklu koło owu codziennie się seksic, ale raz rano a raz wieczorem, tak żeby co ok 36h było. Nie wiem co mąż na to powie, bo czasem wieczorem jest podniety, ale zaczęliśmy dziś od porannego, a jutro piątek, więc wieczorem bedzie wyluzowany;) 9dc więc działamy na zaś![emoji4]

reklama
Mi sie spozniala @ 9dni...
Beta wyszla negatywna...
A taki dlugi cykl zdarzyl mi sie 1 raz w zyciu...
Wiec wystarczy sie tylko zapisac do gin i zobaczyć co sie stalo... Bo @ pewnie przylezie

Ja w tamtym roku nie miałam @ ponad 50 dni i nie wiem jak ja wytrzymałam, ale pod sam koniec dopiero poszłam na betę i zaraz po wyniku za 2-3dni przyszła @ :szok:

Do góry