reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Robiłam ,bo chciałam zobaczyć kiedy mi wyjdzie taki typowy testz tłustymi krechami. Z synem dopiero w 3 miesiącu. Dlatego nie spodziewałam się ,że nie wyjdzie wcale. Ale macie rację test mógł być wadliwy a ja nie potrzebnie przeżywam

reklama
Alterego, jesteś z okolic łodzi? Jeśli tak , to mogę polecić Ci dwie ginekolog. Baś-Budecka i Monika Tadros-Zinn (mogłam zrobić literówkę w drugim nazwisku). Pierwsza z nich jest bardzo dobrym specjalistą, zwłaszcza od usg. Druga jest po prostu ,,cieplejszą" osobą. Pani Tadros prowadziła moją koleżankę, która miała troszkę problemów z zajściem.

Azulka, jak zaszlam w ciążę z córcią, to czułam łamanie w kościach, takie bóle w krzyżu/lędźwiach. Miałam podwyższona temp, dreszcze. Czułam się przeziębiona. A piersi też dość szybko ,,napuchły". Nie chcę Cię nakręcać, ale jak piszesz , to mi się moja ciąża przypomina. Życzę Ci z całych sił , abyś miała miłą niespodziankę :)

Alterego, jesteś z okolic łodzi? Jeśli tak , to mogę polecić Ci dwie ginekolog. Baś-Budecka i Monika Tadros-Zinn (mogłam zrobić literówkę w drugim nazwisku). Pierwsza z nich jest bardzo dobrym specjalistą, zwłaszcza od usg. Druga jest po prostu ,,cieplejszą" osobą. Pani Tadros prowadziła moją koleżankę, która miała troszkę problemów z zajściem.
Mieszkam 1,5 h od Łodzi. Dzięki wielkie. Jutro sprawdze terminy do tych pań ;)

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??

Niestety nie ja,bo @ przyszła i to nawet wcześniej niż się spodziewałam. Październik będzie mój !!! Niech się skicham, ale słowo, że co dwa dni będę intensywnie pracować nad potomstwem.

A i zrobię jutro betę żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i nie zaśmiecać już wątki moimi przypuszczeniami. Ps. Kto z was w najbliższym czasie testuje ??

Ja :) robiłam testy 2 dni temu ale wyszły negatywne. Myśle ze w poniedziałek sprobuje znowu. Wg kalendarza jutro mam termin @ ale ten kalendarz to śmiech na sali bo mam bardzo nieregularne cykle

Niestety nie ja,bo @ przyszła i to nawet wcześniej niż się spodziewałam. Październik będzie mój !!! Niech się skicham, ale słowo, że co dwa dni będę intensywnie pracować nad potomstwem.
Ja sobie wymyśliłam, że będziemy w tym cyklu koło owu codziennie się seksic, ale raz rano a raz wieczorem, tak żeby co ok 36h było. Nie wiem co mąż na to powie, bo czasem wieczorem jest podniety, ale zaczęliśmy dziś od porannego, a jutro piątek, więc wieczorem bedzie wyluzowany;) 9dc więc działamy na zaś![emoji4]

reklama
Mi sie spozniala @ 9dni...
Beta wyszla negatywna...
A taki dlugi cykl zdarzyl mi sie 1 raz w zyciu...
Wiec wystarczy sie tylko zapisac do gin i zobaczyć co sie stalo... Bo @ pewnie przylezie

Ja w tamtym roku nie miałam @ ponad 50 dni i nie wiem jak ja wytrzymałam, ale pod sam koniec dopiero poszłam na betę i zaraz po wyniku za 2-3dni przyszła @ :szok:

Do góry