reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Tak czy inaczej lekarz mógłby zbadać i np na usg coś potwierdzić albo wyjaśnić. Rozumiem, że tylko duphaston wchodzi w grę ale jednak spokój ducha jest ważny.
martoosia04
Jeżeli to ciąża poniżej 6tyg to nie musi za wiele zobaczyc na usg. Same wiecie jakie malutkie są kropeczki wtedy. Czasem nie wykrywalna.
Genadia
Trzymam mocno kciuki za Was! Dobrze, że masz wsparcie w mężu!Wrocil mój mąż z uśmiechem z pracy a ja średni nastroj. Podchodzi do mnie i mówi co taka smutna gdzie Beniaminek mowie,ze juz śpi a moja druga dzidzia i całuję mnie w brzuch a ja w ryk. Nie wiem już co jest że mną nie tak.Rozmawialismy troche z mężem i jutro albo w sobotę jadę na betę. Nie ma się co bać tylko trzeba działać. Dobrze, że mam tego męża![]()
Kaamilaaa
No niestety ale zalezy jaki jest wiek ciąży jesli np owu sie przesunela i ciaza mlodsza o tydzien niz by wychodzilo z om to lekarz moze jeszcze nic nie zobaczyc i wtedy kolejny stres [emoji53]Tak czy inaczej lekarz mógłby zbadać i np na usg coś potwierdzić albo wyjaśnić. Rozumiem, że tylko duphaston wchodzi w grę ale jednak spokój ducha jest ważny.
Dlatego ja jestem zdania zeby robic testy w terminie lub po terminie @, ja na bete szla nie bede, kolejnych testow robic tez nie zamierzam i jesli nie ma jakich boli, plamien to po co sie stresować? Lepiej poczekac te 2-3 tygodnie od spoznionej @ i dopiero do lekarza
Nat Bluebell
Masz rację Kamila, ja też nie będę się spieszyć z testem, ale skoro Alterego już zrobiła to teraz musi wyjaśnić wątpliwości, żeby jak najszybciej przestać się denerwować.
1
185097
Gość
martoosia04
Ojoj współczuje dziewczyny złego samopoczucia. Najpierw @Maliiina z zatruciem, teraz ty :/
Kaamilaaa
Oj [emoji53] a moze to jednak tak jak my ci tu mowimy, przeziębienie to moze byc pierwszy objaw [emoji6] ja bym na twoim miejscu nie brala jeszcze nic mocniejszego na zbicie gorączki tylko domowe sposoby [emoji6]Jakieś choróbsko mnie chyba bierze[emoji37]Zobacz załącznik 900061
No to jak chce rozwiac wątpliwości najpierw niech zrobi jeszcze dwa razy bete, byle nie porownywac nowego wyniku do tego sprzed ilus tam dni [emoji6]Masz rację Kamila, ja też nie będę się spieszyć z testem, ale skoro Alterego już zrobiła to teraz musi wyjaśnić wątpliwości, żeby jak najszybciej przestać się denerwować.
reklama
Znowu popieram Kamile HeheOj [emoji53] a moze to jednak tak jak my ci tu mowimy, przeziębienie to moze byc pierwszy objaw [emoji6] ja bym na twoim miejscu nie brala jeszcze nic mocniejszego na zbicie gorączki tylko domowe sposoby [emoji6]No to jak chce rozwiac wątpliwości najpierw niech zrobi jeszcze dwa razy bete, byle nie porownywac nowego wyniku do tego sprzed ilus tam dni [emoji6]