reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
O matko oby było jednak dobrze! A powtarzałaś jeszcze betę?
Wrocil mój mąż z uśmiechem z pracy a ja średni nastroj. Podchodzi do mnie i mówi co taka smutna gdzie Beniaminek mowie,ze juz śpi a moja druga dzidzia i całuję mnie w brzuch a ja w ryk. Nie wiem już co jest że mną nie tak.Rozmawialismy troche z mężem i jutro albo w sobotę jadę na betę. Nie ma się co bać tylko trzeba działać. Dobrze, że mam tego męża ;)

Bądź dobrej myśli! Wiadomo, że testy bywają różne a bóle brzucha i okolic to w ciąży przecież niemal norma :) nie zazdroszczę sytuacji z terminami, ale idź na betę. A nie masz innego prywatnego?
No właśnie obdzwonilam większość i ten jeden miał najwcześniej termin. A jak każdemu tlumazylam , że mi zależy to mówili,ze jak mam duhestan to żeby brać i czekać cierpliwie.

Ale z drugiej strony to wczesna ciąża i lekarze pewnie przyjmują to jako taka, o ktorej niektóre nie wiedza. Wiecie - samoporonienie. Zbyt wcześnie by ratować itp. :/

No niestety ale prawda jest taka ze nawet jak pojdzie wcześniej to nic wiecej oprocz duphastonu ktory i tak juz przyjmuje lekarz nie pomoże i tutaj trzeba po prostu czekac i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze [emoji6]

Alterego a może podjedz do lekarza z tej opieki świątecznej czy jak to tam się nazywa. U mnie taki lekarz przyjmuje od 18 do 6 rano. Nagnij trochę prawdę i powiedz ze bardzo Cię boli brzuch, ze bralas nospe i nie pomaga?

reklama
No niestety ale prawda jest taka ze nawet jak pojdzie wcześniej to nic wiecej oprocz duphastonu ktory i tak juz przyjmuje lekarz nie pomoże i tutaj trzeba po prostu czekac i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze [emoji6]
No tak to niestety wygląda, na początku lekarze przepisują duphatson na podtrzymanie nic innego zrobić na tak wczesnym etapie nie mogą

Do góry