1
185097
Gość
Np moje tsh z lipca 2,99 a z września 3,36[emoji19]A badałaś kiedykolwiek wcześniej TSH i hormony tarczycy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Np moje tsh z lipca 2,99 a z września 3,36[emoji19]A badałaś kiedykolwiek wcześniej TSH i hormony tarczycy ?
To teraz możesz mieć dużo niższe. Na pewno konsultacja z dobrym endokrynologiem by się przydała. U mnie niestety TSH rośnie stopniowo na przestrzeni lat, chociaż zdarzył się wybryk, że bardzo skoczyło i za 2 dni spadło.Np moje tsh z lipca 2,99 a z września 3,36[emoji19]
Witaj[emoji137] powodzenia[emoji3]Hej [emoji6] Można dołączyć? Starania od tego cyklu. Samoistne poronienie w styczniu...
Widzę że mamy podobną sytuację. Mój mąż też ciągle poza domem bo ma taka pracę...Od kąd jestesmy razem, czyli od 9 lat [emoji1422] hmmm...może i chce, ale niestety tutejsze zarobki go do tego nie przekonują. Poza tym będziemy się budować i kasiorka potrzebma będzie. Jak będę w ciąży to zjedzie całkiem na 2 miesiące przed porodem i chce byc obecny przy pierwszym roku. Także pociesza mnie to, ze nie będę sama na najtrudniejszych chwiach.
witaj28 lat [emoji6]
No pewnie Witam :*Hej [emoji6] Można dołączyć? Starania od tego cyklu. Samoistne poronienie w styczniu...
Witaj w klubie [emoji1422]Widzę że mamy podobną sytuację. Mój mąż też ciągle poza domem bo ma taka pracę...