reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Od kąd jestesmy razem, czyli od 9 lat [emoji1422] hmmm...może i chce, ale niestety tutejsze zarobki go do tego nie przekonują. Poza tym będziemy się budować i kasiorka potrzebma będzie. Jak będę w ciąży to zjedzie całkiem na 2 miesiące przed porodem i chce byc obecny przy pierwszym roku. Także pociesza mnie to, ze nie będę sama na najtrudniejszych chwiach.
Widzę że mamy podobną sytuację. Mój mąż też ciągle poza domem bo ma taka pracę... ;)

Ja też przez kilka lat żyłam tak że widywalismy się tylko na weekendy ja pracowałam w jednym mieście mój 200 km odemnie i spotykaliśmy się w połowie drogi bo z moimi rodzicami był mój syn ale na dłuższą metę było to ciężkie

Teściową mam super bo 200 km od nas mieszka ;)

A co do objawów hmm pobolewa brzuch, piersi lekko plecy jestem zmęczona ale ja uwielbiam spać więc . . Można gdybać

Owu miałam w zeszły piątek według krechy na teście

reklama
Do góry