reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Haha poczekaj, teraz jest miła żebyś nie uciekła ..A jakbyście wzięli ślub to pokaże różki [emoji23] [emoji23]
Oczywiście całkowicie żartuję, bo na prawdę zdarzają się złote kobiety teściowe [emoji6]
No wiesz co raczej w naszym przypadku to mozna by bylo mowic ze gdyby nie byla dobrą kobietą to juz pewnie od poczatku by namawiala tz na olanie kobiety z dzieckiem a nie udawala w porządku [emoji6][emoji14]
Na prawde dla mnie ona jest lepsza niz moja matka [emoji6]

Gratuluje magistra! Jak sie czujesz? Przerwa Ci pomogla?[emoji8]
Dziękuję :* Wiesz u nas są konkretne problemy, nie staramy się długo, ale wiem, że to będzie mega długa droga. Lepiej, ale mam kilka dylematów zdrowotnych i nie wiem, w którą stronę iść. Tzn mam torbiel od 4 lat, którą nie wiem czy usuwać, mam też TSH ponad 3 i różnie lekarze mówią czy je ruszać.

Dziękuję :* Wiesz u nas są konkretne problemy, nie staramy się długo, ale wiem, że to będzie mega długa droga. Lepiej, ale mam kilka dylematów zdrowotnych i nie wiem, w którą stronę iść. Tzn mam torbiel od 4 lat, którą nie wiem czy usuwać, mam też TSH ponad 3 i różnie lekarze mówią czy je ruszać.
Z TSH to witaj w klubie! Ja bylam ostatnio i u gina i u endo i zaden mi nie chcial nic dac na zbicie a mam 3.36[emoji37]
Zarowno jeden jak i drugi twierdzi ze nie ma podstaw do zbicia[emoji37]

Z TSH to witaj w klubie! Ja bylam ostatnio i u gina i u endo i zaden mi nie chcial nic dac na zbicie a mam 3.36[emoji37]
Zarowno jeden jak i drugi twierdzi ze nie ma podstaw do zbicia[emoji37]
Wiesz ja byłam u świetnej babki od usg tarczycy, powiedziała, że mam początki hashimoto (aTPO miałam w normie, ale a TG podwyższone). I powiedziała, żeby się bronić przed hormonami najdłużej jak się da, bo potem tarczyca zupełnie przestaje sama produkować hormony, ale zaznaczyła, że wyjątkiem jest ciąża, w której pewnie będę musiała je brać.

reklama
Kamila- Ja nie twierdzę, że Twoja teściowa jest zła :) tylko do czasu każda jest "miła". W sumie to moja teściowa też niczego sobie, nie wtrąca się, pogadamy , wypijemy kawę, nie podważa mojego zdania.... Tak normalnie jest... Ale chyba tylko dlatego,że nie mieszkamy razem i widujemy się raz na jakiś czas. [emoji1]

Za to moja mama to moja jedyna przyjaciółka, mogę jej o wszystkim powiedzieć.... :) I zawsze mnie wspiera, pomaga.

Do góry