Dobre pytanie też się chętnie dowiemHaha dziewczyny....głupie pytanie... Ale co to jest skrót "TZ" odnośnie Waszych połówek?[emoji16] bo za nic w świecie nie mogę go ogarnąć [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre pytanie też się chętnie dowiemHaha dziewczyny....głupie pytanie... Ale co to jest skrót "TZ" odnośnie Waszych połówek?[emoji16] bo za nic w świecie nie mogę go ogarnąć [emoji23][emoji23]
Gratuluje magistra! Jak sie czujesz? Przerwa Ci pomogla?[emoji8]Powracam po dłuższej przerwie. Miałam obronę magisterki, a potem chwilowe załamanie, że nam się nigdy nie uda, ale postanowiłam wziąć się w garść Widzę, że dużo się działo tu
No wiesz co raczej w naszym przypadku to mozna by bylo mowic ze gdyby nie byla dobrą kobietą to juz pewnie od poczatku by namawiala tz na olanie kobiety z dzieckiem a nie udawala w porządku [emoji6][emoji14]Haha poczekaj, teraz jest miła żebyś nie uciekła ..A jakbyście wzięli ślub to pokaże różki [emoji23] [emoji23]
Oczywiście całkowicie żartuję, bo na prawdę zdarzają się złote kobiety teściowe [emoji6]
Dobre pytanie też się chętnie dowiem
Tż - towarzysz życia [emoji6]Haha dziewczyny....głupie pytanie... Ale co to jest skrót "TZ" odnośnie Waszych połówek?[emoji16] bo za nic w świecie nie mogę go ogarnąć [emoji23][emoji23]
Dziękuję :* Wiesz u nas są konkretne problemy, nie staramy się długo, ale wiem, że to będzie mega długa droga. Lepiej, ale mam kilka dylematów zdrowotnych i nie wiem, w którą stronę iść. Tzn mam torbiel od 4 lat, którą nie wiem czy usuwać, mam też TSH ponad 3 i różnie lekarze mówią czy je ruszać.Gratuluje magistra! Jak sie czujesz? Przerwa Ci pomogla?[emoji8]
Z TSH to witaj w klubie! Ja bylam ostatnio i u gina i u endo i zaden mi nie chcial nic dac na zbicie a mam 3.36[emoji37]Dziękuję :* Wiesz u nas są konkretne problemy, nie staramy się długo, ale wiem, że to będzie mega długa droga. Lepiej, ale mam kilka dylematów zdrowotnych i nie wiem, w którą stronę iść. Tzn mam torbiel od 4 lat, którą nie wiem czy usuwać, mam też TSH ponad 3 i różnie lekarze mówią czy je ruszać.
Wiesz ja byłam u świetnej babki od usg tarczycy, powiedziała, że mam początki hashimoto (aTPO miałam w normie, ale a TG podwyższone). I powiedziała, żeby się bronić przed hormonami najdłużej jak się da, bo potem tarczyca zupełnie przestaje sama produkować hormony, ale zaznaczyła, że wyjątkiem jest ciąża, w której pewnie będę musiała je brać.Z TSH to witaj w klubie! Ja bylam ostatnio i u gina i u endo i zaden mi nie chcial nic dac na zbicie a mam 3.36[emoji37]
Zarowno jeden jak i drugi twierdzi ze nie ma podstaw do zbicia[emoji37]
A przypomnij mi kiedy masz mieć ten okres ? Nigdy nie mogę zapamiętać
Towarzysz życia [emoji14]Dobre pytanie też się chętnie dowiem