U mnie kreska już jest ładna :*Ja widzę bledziutka kreskę. Sorry ,że tak późno nadrabiamy wątek
reklama
1
185097
Gość
Piękna!![emoji5]U mnie kreska już jest ładna :*
Jak się czujesz? Jakies objawy?
1
185097
Gość
Czuje sie zmęczona! I to strasznie. A dziś tylko zrobiłam obiad, wstawiłam pranie i trochę posprzątałam. Nie mam sił. Dosłownie. I czuję sie jakbym miała być chora, zmierzyłam sobie temperature i mam rowno 37°. No tylko choroby mi jeszcze teraz brakuje[emoji37]
Oprócz pelniejszych piersi, bólu brzucha jak na @, senności okropnej, głodu non stop to w sumie nie i jajniki tak dziwnie mocno kłuja... Ale to chyba przez to że dziś miałam intensywny dzieńPiękna!![emoji5]
Jak się czujesz? Jakies objawy?
..
Alterego
Fanka BB :)
Bardzoooooooooo ,bardzo mi przykro. Przepraszam,z dopiero teraz ale nadrabiamy watekNie udalo sie[emoji24]
buterrfly
Witaj [emoji4] Oby tym razem się udało i szczęśliwe skończyło [emoji110]Hej [emoji6] Można dołączyć? Starania od tego cyklu. Samoistne poronienie w styczniu...
Piękna [emoji7]U mnie kreska już jest ładna :*
A może to wcale nie choroba?? Ja tam trzymam kciuki za fasolke , że tak psoci u Ciebie..Czuje sie zmęczona! I to strasznie. A dziś tylko zrobiłam obiad, wstawiłam pranie i trochę posprzątałam. Nie mam sił. Dosłownie. I czuję sie jakbym miała być chora, zmierzyłam sobie temperature i mam rowno 37°. No tylko choroby mi jeszcze teraz brakuje[emoji37]
Możesz nie wierzyć i podchodzić do tego sceptycznie , ale ja trzymam kciuki za maluszka [emoji110]
Alterego
Uczulenie na spermę, też to przechodziłam ok 2 miesięcy dopóki organizm się nie przyzwyczailWcześniej używaliśmy prezerwatyw więc nic się nie działo... Przy kontakcie z jego sprzętem nic się nie działo i nie dzieje.. a ze spermą tak
Alterego
Tak, zazwyczaj te żele tak jak prezerwatywy są plemnikobujcze i ślina ludzka też. Zaleca się żel do wspomagania ciąży.A czy przy staraniach zwykły żel może być szkodliwy dla plemników? Coś takiego mi się kojarzy, że przy staraniach nie powinno się używać zwykłego. Mam jakiś niby eko kupiony jeszcze przed staraniami, myślicie, że mogę go używać? Nie chcę kupować tego conceive bo żel potrzebuję bardzo sporadycznie.
buterrfly
Dzięki Kochana za opinię [emoji5] U mnie sporo czasu minęło i dalej to samo.. Niedługo mam wizytę u gina i się skonsultujeUczulenie na spermę, też to przechodziłam ok 2 miesięcy dopóki organizm się nie przyzwyczail
reklama
Alterego
Tak. Nie powinno się wstawać do 5 minut żeby jak najmniej wypłynęło. Pisze o tym mama ginekolog.Dziewczyny mam troszkę inne pytanie. Ostatnio sporo czytam o zajsciu itp i napotkałam w wypowiedziach, że dziewczyny po przytulaniu leżą z pupą do góry, aby pomóc plemnikom dotarcie gdzie trzeba. Czy wy też tak robicie? [emoji4][emoji4][emoji4]