Alterego
Fanka BB :)
Tak bo on ma na celu zagęścić sliz w pochwie, który karmi plemnikiAutentycznie Ci mowie ze odkad mam zel mam wrazenie ze on zasysa tą spermę bo juz ze mnie nie wylatuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bo on ma na celu zagęścić sliz w pochwie, który karmi plemnikiAutentycznie Ci mowie ze odkad mam zel mam wrazenie ze on zasysa tą spermę bo juz ze mnie nie wylatuje
Chyba wykaz danej jednostki do tygodnia. Ale ja miałam 0.100 a po 6 dniach 456 więc wiesz... Ja bym powtórzyła betę bo skąd u Ciebie 1.2?? Chyba,ze lykasz hormonyDalej mam napisane tak:
Beta hcg (ICID-9: L46) - kontynuacja z poprzedniej strony. 23-40 tydzień 1600-49 413
Co to znaczy?
Coś dziwnego. Co to za gin szok.Idę jutro do nowego gina i mam stracha Jakoś się obawiam, że jak powiem mu, że jestem po ciąży biochemicznej to uzna, że sobie coś wmawiam... Lekarz u którego byłam ostatnio nie chciał ze mną rozmawiać o ciąży na etapie wcześniejszym niż 6 tydzień. No i podejrzewam, że mam niski progesteron więc chciałabym dostać duphaston czy coś ale czuję, że mi nic nie wypisze bo jeszcze jestem przed badaniem proga (idę za tydzień aby być 7dpo).
Orientujecie się jakie powinno być endometrium w 9dc? I jaka powinna być wielkość pęcherzyka na tym etapie jeśli owu u mnie jest około 11-13 dc?
Popieram !!Jak nic a nic nie zaskoczy to moim zdaniem beta wychodzi <0.1 a wszystko co rośnie to od tak nie pojawia się ten hormon więc no musiała już spadać jak wystapilo krwawienie.
Jeszcze raz gratuluję (Witam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*
Brzmi jak objawy ciąży tak czy siak trzeba być dobrej myśli.Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
Do planowanego okresu 9 dni. Więc to pewnie nowy objaw okresowy i tyle[emoji5]
O kurcze to daj znać, albo kup ten żel concive plus on jakby zmienia strukturę spermy z wodnisten na gęstą i nie wypływa tak do podrażnionej szyjkiDzięki Kochana za opinię [emoji5] U mnie sporo czasu minęło i dalej to samo.. Niedługo mam wizytę u gina i się skonsultuje
Moja koleżanka też była chora autentycznie i test negatywny dzień po spodziewanej@ a już dwa dni później jak się podleczyla pozytyw, więc choroba choroba a mała dzidIa już może się zadomawia.Czuje sie zmęczona! I to strasznie. A dziś tylko zrobiłam obiad, wstawiłam pranie i trochę posprzątałam. Nie mam sił. Dosłownie. I czuję sie jakbym miała być chora, zmierzyłam sobie temperature i mam rowno 37°. No tylko choroby mi jeszcze teraz brakuje[emoji37]
WitamyHej [emoji6] Można dołączyć? Starania od tego cyklu. Samoistne poronienie w styczniu...