reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Myślę, że szkoda kasy. Jakby miało coś wyjść to już by wyszło. Po prostu weź ten wynik co maszPo tylu dniach spóźniającej się @ beta powinna być wyższa niż 1,2. Wiec nie wiem czy jest sens robić znowu
Tsylunia
I tez mialam sluz a @ brak..Hej. Co słychać? U mnie nadal biały śluz i brak @
Genadia
A ja byłam wczoraj u tego nowego gina. Ogólnie pozytywnie chociaż pewne wątpliwości. Na plus przemawia to, że mnie wysłuchał, nie przerywał mnie i nie spławił jak ten u którego byłam ostatnio. Na usg widział dwa pęcherzyki na prawym jajniku które są już spore, niestety nie powiedział ile mają dokładnie ale mówiłm że niedługo powinny pęknąć. Odnośnie badań to skierował mnie na prolaktynę, estradiol, testosteron, TSH, LH, DHEAS. Pytałam o progesteron to powiedział, że on nie widzi potrzeby badania go no ale jeżeli chcę to mogę zbadać no i tu mam wątpliwości właśnie. Po wynikach mam mu przesłać je mailem do interpretacji.
Zalecał suplementy, powiedziałam, że biorę kwas foliowy no ale on polecił przyjmować Femibion, wiem, że to niekoniecznie najlepszy preparat na rynku, tylko, że tu gdzie mieszkam jest mniej tego typu zestawów witamin. Przemyślę to i może zamówię coś z Polski.
A Wy co przyjmujecie?
Zalecał suplementy, powiedziałam, że biorę kwas foliowy no ale on polecił przyjmować Femibion, wiem, że to niekoniecznie najlepszy preparat na rynku, tylko, że tu gdzie mieszkam jest mniej tego typu zestawów witamin. Przemyślę to i może zamówię coś z Polski.
A Wy co przyjmujecie?
ja biore Femibion 0A ja byłam wczoraj u tego nowego gina. Ogólnie pozytywnie chociaż pewne wątpliwości. Na plus przemawia to, że mnie wysłuchał, nie przerywał mnie i nie spławił jak ten u którego byłam ostatnio. Na usg widział dwa pęcherzyki na prawym jajniku które są już spore, niestety nie powiedział ile mają dokładnie ale mówiłm że niedługo powinny pęknąć. Odnośnie badań to skierował mnie na prolaktynę, estradiol, testosteron, TSH, LH, DHEAS. Pytałam o progesteron to powiedział, że on nie widzi potrzeby badania go no ale jeżeli chcę to mogę zbadać no i tu mam wątpliwości właśnie. Po wynikach mam mu przesłać je mailem do interpretacji.
A Wy co przyjmujecie?
Bunia1992
A może wina zębów?Musze dać radę, młody o 2 dopiero zasnął, taki płacz był że do teraz mi w uszach gra....
Kaamilaaa
Ja teraz tylko FiolikA ja byłam wczoraj u tego nowego gina. Ogólnie pozytywnie chociaż pewne wątpliwości. Na plus przemawia to, że mnie wysłuchał, nie przerywał mnie i nie spławił jak ten u którego byłam ostatnio. Na usg widział dwa pęcherzyki na prawym jajniku które są już spore, niestety nie powiedział ile mają dokładnie ale mówiłm że niedługo powinny pęknąć. Odnośnie badań to skierował mnie na prolaktynę, estradiol, testosteron, TSH, LH, DHEAS. Pytałam o progesteron to powiedział, że on nie widzi potrzeby badania go no ale jeżeli chcę to mogę zbadać no i tu mam wątpliwości właśnie. Po wynikach mam mu przesłać je mailem do interpretacji.
A Wy co przyjmujecie?
reklama
Bardzo możliwe niestety.... Na 90 % to zęby znowuA może wina zębów?