Musze dać radę, młody o 2 dopiero zasnął, taki płacz był że do teraz mi w uszach gra....Przypomina mi się jak moja córcia miała takie fazy. Bywało że 2-3 godziny w nocy na rękach ją musiałam mieć a rano szłam do pracy... powiem Ci jedno - dasz radę. My mamy zawsze dajemy radę co by się nie działo
reklama
1
185097
Gość
Bol cyca to nic fajnego[emoji23] ja sie modlilam czasami chociaż o jakies objawy[emoji13] a teraz jak mnie 3 dzien bola cycki tak ze najmniejszy ruch sprawia ze je czuje, to uwierz to nic przyjemnego[emoji13]chciałabym zeby mnie tak cyce bolaly [emoji14] mnie nie bolaly nawet w ciazy z synkiem nie mowiac o tym ze przed testowaniem tez w ogole ich nie czulam
i codziennie mi nie dobrze z głodu rano, zoladek juz wola [emoji14] takze po tym tez ewentualnej ciazy nie rozpoznam
Dobrze ze po domu chodze bez stanika bo jakby przyszlo mi go nałożyć to masakra
1
185097
Gość
Mocną kawę rób[emoji41]Musze dać radę, młody o 2 dopiero zasnął, taki płacz był że do teraz mi w uszach gra....
mimo wszystko marzy mi sie bol cycków bo w ogole nic nie czuje ani cyckow ani jajnikow;/ dopiero teraz jak zaczelam pic te ziółka to ruszyło kłucie jajników i sprawdzalam to z monitoringiem akurat to wiem ze kłył mnie jajnik bo pecherzyk rósł. a tak to wczesniej mimo ze okres regularny to zadnych objawow owulacyjnych i okresowych....jedynie wkurwBol cyca to nic fajnego[emoji23] ja sie modlilam czasami chociaż o jakies objawy[emoji13] a teraz jak mnie 3 dzien bola cycki tak ze najmniejszy ruch sprawia ze je czuje, to uwierz to nic przyjemnego[emoji13]
Chętnie ale już musiałam z domu wyjść i nawet nie zdążyłam się napic....Mocną kawę rób[emoji41]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dzien dobry [emoji5] nie wyspalam sie bo obudzilam sie o 2 i nie spalam do 4:50 jak tz wstawal, potem zasnelam do 6 a potem wstal mlody [emoji57]
Lepiej pamietaj zeby mierzyc bo musisz miec co najmniej 6 niższych temperatur i 3 wyzsze zeby wyznaczyc owu [emoji6]
U mnie praktycznie zawsze tak spada przed owu ale to nie jest tak ze u kazdego tak bedzie [emoji6] czasami temperatura wolniej wzrasta po owu [emoji6]
jakby cos to pisz, postaram sie zawsze cos podpowiedzieć [emoji6]
Ja mam mlodego i z nim zawsze jest co do roboty ale jakos nie potrafilam zbytnio zajac myśli [emoji57]
Zazdroszczę [emoji28]To ja zawsze 2 mocne dni i 3 kolejne to takie plamienie pamiętam mój ostatni okres przed poprzednia ciąża trwał 1.5 dnia i koniec też już myślałam ze to może jednak nie okres i jestem w ciąży no ale nie byłam ;P
Najlepiej dzialac juz kilka dni przed spadkiem [emoji28]i powtarzac tak do 2-3 dnia wysokich temperatur [emoji28]Kamila super te wykresy wychodzą. Czyli zawsze masz taki spadek przed owu i potem konkretnie w górę. A działać trzeba jak spadnie czy jak wyskoczy w górę?
Ja zaczęłam mierzyć od wczoraj, a dziś rano już zapomnialam... Dopiero po prysznicu mi się przypomniało, więc już nie mierzyłam. Spróbuję jutro rano pamiętać[emoji21]
Lepiej pamietaj zeby mierzyc bo musisz miec co najmniej 6 niższych temperatur i 3 wyzsze zeby wyznaczyc owu [emoji6]
U mnie praktycznie zawsze tak spada przed owu ale to nie jest tak ze u kazdego tak bedzie [emoji6] czasami temperatura wolniej wzrasta po owu [emoji6]
jakby cos to pisz, postaram sie zawsze cos podpowiedzieć [emoji6]
Zazdro 3 dniowej @ [emoji6] moja trwa conajmniej 7dni czasami nawet 10[emoji57] no i to nie sa plamienia tylko caly czas normalna @ [emoji57]U mnie 3 dni Maks @ trwa i powiem wam że próbuje na spokojnie czekać do @ ma być 27 planowo no ale zwariować mozna od tego myślenia czy się udało gdybym miała Jeszcze dzieciaczka małego to pewnie nie byłoby czasu na myślenie a tak 20 latek w pokoju co już ma swoje życie
Ja mam mlodego i z nim zawsze jest co do roboty ale jakos nie potrafilam zbytnio zajac myśli [emoji57]
A ja musze nosic stanik bo inaczej bardziej mnie bola, zwlaszcza jak chodze [emoji28]Bol cyca to nic fajnego[emoji23] ja sie modlilam czasami chociaż o jakies objawy[emoji13] a teraz jak mnie 3 dzien bola cycki tak ze najmniejszy ruch sprawia ze je czuje, to uwierz to nic przyjemnego[emoji13]
Nat Bluebell
Dzień dobry Dziewczyny
Dzisiaj dla odmiany mam mega wodnisty sluz normalnie sama woda niemal, aż musiałam założyć wkładkę. Trochę dziwne jak na drugą fazę cyklu, więc dobrze, że seksy byly
Dzisiaj dla odmiany mam mega wodnisty sluz normalnie sama woda niemal, aż musiałam założyć wkładkę. Trochę dziwne jak na drugą fazę cyklu, więc dobrze, że seksy byly
Kaamilaaa
Umowilas sie do gina ? Skoro @ nadal nie masz to ja bym zbadala jeszcze raz bete i od razu do gin bo tak ci sie ten cykl bedzie wydłużać [emoji53]Hej. Co słychać? U mnie nadal biały śluz i brak @
reklama
Lovi23
Nie ma co czekać, trzeba iść do ginekolog sprawdzić o co chodziHej. Co słychać? U mnie nadal biały śluz i brak @
Dzień dobry [emoji1]