reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Przypomina mi się jak moja córcia miała takie fazy. Bywało że 2-3 godziny w nocy na rękach ją musiałam mieć a rano szłam do pracy... powiem Ci jedno - dasz radę. My mamy zawsze dajemy radę co by się nie działo;)
Musze dać radę, młody o 2 dopiero zasnął, taki płacz był że do teraz mi w uszach gra....

reklama
chciałabym zeby mnie tak cyce bolaly [emoji14] mnie nie bolaly nawet w ciazy z synkiem nie mowiac o tym ze przed testowaniem tez w ogole ich nie czulam:sorry2:
i codziennie mi nie dobrze z głodu rano, zoladek juz wola [emoji14] takze po tym tez ewentualnej ciazy nie rozpoznam :p
Bol cyca to nic fajnego[emoji23] ja sie modlilam czasami chociaż o jakies objawy[emoji13] a teraz jak mnie 3 dzien bola cycki tak ze najmniejszy ruch sprawia ze je czuje, to uwierz to nic przyjemnego[emoji13]
Dobrze ze po domu chodze bez stanika bo jakby przyszlo mi go nałożyć to masakra

Bol cyca to nic fajnego[emoji23] ja sie modlilam czasami chociaż o jakies objawy[emoji13] a teraz jak mnie 3 dzien bola cycki tak ze najmniejszy ruch sprawia ze je czuje, to uwierz to nic przyjemnego[emoji13]
mimo wszystko marzy mi sie bol cycków :p bo w ogole nic nie czuje ani cyckow ani jajnikow;/ dopiero teraz jak zaczelam pic te ziółka to ruszyło kłucie jajników i sprawdzalam to z monitoringiem akurat to wiem ze kłył mnie jajnik bo pecherzyk rósł. a tak to wczesniej mimo ze okres regularny to zadnych objawow owulacyjnych i okresowych....jedynie wkurw :p

Dzien dobry [emoji5] nie wyspalam sie bo obudzilam sie o 2 i nie spalam do 4:50 jak tz wstawal, potem zasnelam do 6 a potem wstal mlody [emoji57]
To ja zawsze 2 mocne dni i 3 kolejne to takie plamienie pamiętam mój ostatni okres przed poprzednia ciąża trwał 1.5 dnia i koniec też już myślałam ze to może jednak nie okres i jestem w ciąży no ale nie byłam ;P
Zazdroszczę [emoji28]
Kamila super te wykresy wychodzą. Czyli zawsze masz taki spadek przed owu i potem konkretnie w górę. A działać trzeba jak spadnie czy jak wyskoczy w górę?
Ja zaczęłam mierzyć od wczoraj, a dziś rano już zapomnialam... Dopiero po prysznicu mi się przypomniało, więc już nie mierzyłam. Spróbuję jutro rano pamiętać[emoji21]
Najlepiej dzialac juz kilka dni przed spadkiem [emoji28]i powtarzac tak do 2-3 dnia wysokich temperatur [emoji28]
Lepiej pamietaj zeby mierzyc bo musisz miec co najmniej 6 niższych temperatur i 3 wyzsze zeby wyznaczyc owu [emoji6]
U mnie praktycznie zawsze tak spada przed owu ale to nie jest tak ze u kazdego tak bedzie [emoji6] czasami temperatura wolniej wzrasta po owu [emoji6]
jakby cos to pisz, postaram sie zawsze cos podpowiedzieć [emoji6]
U mnie 3 dni Maks @ trwa i powiem wam że próbuje na spokojnie czekać do @ ma być 27 planowo no ale zwariować mozna od tego myślenia czy się udało gdybym miała Jeszcze dzieciaczka małego to pewnie nie byłoby czasu na myślenie a tak 20 latek w pokoju co już ma swoje życie ;)
Zazdro 3 dniowej @ [emoji6] moja trwa conajmniej 7dni czasami nawet 10[emoji57] no i to nie sa plamienia tylko caly czas normalna @ [emoji57]
Ja mam mlodego i z nim zawsze jest co do roboty ale jakos nie potrafilam zbytnio zajac myśli [emoji57]
A ja musze nosic stanik bo inaczej bardziej mnie bola, zwlaszcza jak chodze [emoji28]

Dzień dobry Dziewczyny :)

Dzisiaj dla odmiany mam mega wodnisty sluz :oo: normalnie sama woda niemal, aż musiałam założyć wkładkę. Trochę dziwne jak na drugą fazę cyklu, więc dobrze, że seksy byly ;)

reklama
Do góry