1
185097
Gość
Uwielbiam jablka ale ciast z jablkami nie lubie[emoji23] tak samo lubie surową marchewkę ale gotowanej nie tknę[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z marchewką mam dokładnie to samo [emoji23][emoji23]Uwielbiam jablka ale ciast z jablkami nie lubie[emoji23] tak samo lubie surową marchewkę ale gotowanej nie tknę[emoji23]
U nas pierwszy ząb wyszedł jak miała 11 miesięcy. Teraz nadrabia. Kilku jeszcze brakuje i będzie kompletA u nas za tydzień skończy 9 miesięcy... I jeszcze ani jednego zeba na pokładzie [emoji12] trochę zaczynam się tym martwić. Ale znam dziewczynkę, której pierwszy ząb wyszedł jak skończyła rok - to się pocieszam [emoji1]
Dokładnie [emoji23] pierogi z owocami to ZUO[emoji23][emoji23][emoji4]Ja lubię owoce, ale żadnych pierogów z owocami nie zjem lub zupy owocowej [emoji23] Blee
Powinien kończyć się w dniu owulacj ew dzień po, potem już nieplodne i sluz się zmienia.dziewczyny a jak długo po domniemanej owulacji powinien sie utrzymywac rozciągliwy śluz?
Moje obie dopiero w okolicach roczku zaczęły zabkowac, ja sama z resztą teżA u nas za tydzień skończy 9 miesięcy... I jeszcze ani jednego zeba na pokładzie [emoji12] trochę zaczynam się tym martwić. Ale znam dziewczynkę, której pierwszy ząb wyszedł jak skończyła rok - to się pocieszam [emoji1]
No właśnie co to są te klucia?Od ok 2 godzin, odkad wrocilam ze sklepu pobolewa mnie prawy jajnik na zmiane z kluciem. Kurcze az mi to przeszkadza. Moze dlatego ze dzwigalam do auta wor ziemi bo zaraz przesadzam kwiatki
Życzę super wieczoruJeju dziewczyny...ale się cieszę na ten dzisiejszy dzień [emoji7][emoji7] Mąż wraca i juz sie doczekac nie mogę az stanie w drzwiach [emoji23] chciałabym, alb ten tydzien zaowocował w fasolkę... Ale znając szczęście owu będzie po wyjezdzie [emoji23][emoji23] jak zawsze [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji173]Powinien kończyć się w dniu owulacj ew dzień po, potem już nieplodne i sluz się zmienia.
Ja nie wiem czemu teraz mam wodnisty...
Moje obie dopiero w okolicach roczku zaczęły zabkowac, ja sama z resztą też
No właśnie co to są te klucia?
Życzę super wieczoru [emoji173]️
Życzę mega udanego dnia, wieczoru i bawcie się dobrze o której będzie i na jak długo przyjeżdża?Jeju dziewczyny...ale się cieszę na ten dzisiejszy dzień [emoji7][emoji7] Mąż wraca i juz sie doczekac nie mogę az stanie w drzwiach [emoji23] chciałabym, alb ten tydzien zaowocował w fasolkę... Ale znając szczęście owu będzie po wyjezdzie [emoji23][emoji23] jak zawsze [emoji23][emoji23][emoji23]