reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U mnie 3 dni Maks @ trwa i powiem wam że próbuje na spokojnie czekać do @ ma być 27 planowo no ale zwariować mozna od tego myślenia czy się udało gdybym miała Jeszcze dzieciaczka małego to pewnie nie byłoby czasu na myślenie a tak 20 latek w pokoju co już ma swoje życie ;)
Mi nawet dwa czasochłonne i intensywne hobby nie pomagają :) córki też za duże i nie absorbujące a jeszcze siostra ma słodkiego 4 miesięcznego synka.. Ech, że też moje cykle takie długie :p

Kiedyś miałam @ po 7 dni, ale na szczęście po drugim porodzie już tak zostało, że 3 dni krwawienia, 4 plamienie i 5 wkładka. I mi to pasuje [emoji177]
To samo u mnie a ostatni był właściwie 3 dni wszystkiego.

Jajnik już nie kłuje :) mogę spokojnie iść spać.

Tak chwaliłam synka wczoraj a dziś od północy koncerty na pół osiedla :( płacze i spać nie może buuu :( jutro będę bardzo niewyspana
Przypomina mi się jak moja córcia miała takie fazy. Bywało że 2-3 godziny w nocy na rękach ją musiałam mieć a rano szłam do pracy... powiem Ci jedno - dasz radę. My mamy zawsze dajemy radę co by się nie działo;)

Dzień dobry[emoji5]
No i nie mogę spać. Cycki nadal bolą, mój mąż wczoraj mnie w żartach złapał za cyca to myślałam że mu oczy wydrapie[emoji15] i tak mi niedobrze. Ale mi czesto rano zaraz po przebudzeniu jest niedobrze więc to nic dziwnego.

reklama
Dzień dobry[emoji5]
No i nie mogę spać. Cycki nadal bolą, mój mąż wczoraj mnie w żartach złapał za cyca to myślałam że mu oczy wydrapie[emoji15] i tak mi niedobrze. Ale mi czesto rano zaraz po przebudzeniu jest niedobrze więc to nic dziwnego.
chciałabym zeby mnie tak cyce bolaly :p mnie nie bolaly nawet w ciazy z synkiem nie mowiac o tym ze przed testowaniem tez w ogole ich nie czulam:sorry2:
i codziennie mi nie dobrze z głodu rano, zoladek juz wola :p takze po tym tez ewentualnej ciazy nie rozpoznam :p

Do góry