reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jejku współczuje Wam z takimi @. U mnie 5 dni to Maks z czego ostatni lecę na wkładce. I dla mnie to już jest katorga!
Ja zazwyczaj mam 7 dni i to tak normalnie,w sensie, ze armagedon a potem coraz mniej i mniej [emoji4] i jest git. A teraz @ leci w kulki i przystopowała, a potem sie pojawila... [emoji58] pierwszy raz taka sytuacja. I mam nadzieję, ze ostatnia.

U mnie 3 dni Maks @ trwa i powiem wam że próbuje na spokojnie czekać do @ ma być 27 planowo no ale zwariować mozna od tego myślenia czy się udało gdybym miała Jeszcze dzieciaczka małego to pewnie nie byłoby czasu na myślenie a tak 20 latek w pokoju co już ma swoje życie ;)

Też mi się zdarzały @ znikające i wracające, lekarz mówił ,że to normalne..
I conajmniej raz w roku miałam 2 miesiączki w odstępie 2 tygodni.. Lekarz mi tłumaczył , że odpowiedzialny był za to słabszy jajnik.. Ciekawe czy wtedy były też dwie owulacje

Jejku współczuje Wam z takimi @. U mnie 5 dni to Maks z czego ostatni lecę na wkładce. I dla mnie to już jest katorga!
To ja zawsze 2 mocne dni i 3 kolejne to takie plamienie pamiętam mój ostatni okres przed poprzednia ciąża trwał 1.5 dnia i koniec też już myślałam ze to może jednak nie okres i jestem w ciąży no ale nie byłam ;P

U mnie 3 dni Maks @ trwa i powiem wam że próbuje na spokojnie czekać do @ ma być 27 planowo no ale zwariować mozna od tego myślenia czy się udało gdybym miała Jeszcze dzieciaczka małego to pewnie nie byłoby czasu na myślenie a tak 20 latek w pokoju co już ma swoje życie ;)
A nie zgodzę się z tym ;P mój roczniak nie pomaga w zabiciu myśli ;P

reklama
Do góry