MasterKa
Fanka BB :)
Jedzak @ jest. Wróciła sobie [emoji53]Jesli test mialby Cie uspokoic to go zrob[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedzak @ jest. Wróciła sobie [emoji53]Jesli test mialby Cie uspokoic to go zrob[emoji8]
Pewnie [emoji6]A może któraś z was pokazać taki wykres z całego miesiąca ?
Czyli masz taka sytuacje jaka ja mialamJedzak @ jest. Wróciła sobie [emoji53]
Pierwszy raz...Czyli masz taka sytuacje jaka ja mialam
Ja tez tylko raz tak mialamPierwszy raz...
Dziwne...[emoji52] no ale cóż... Wątpliwości rozwiane.Ja tez tylko raz tak mialam
Mi sie juz tak kilka razy zdarzyło, niby @ skonczyl sie po 5dniach 6dzien czysto a na 7znow @ na całegoPierwszy raz...
Konsultowałas to? Czy to normalne, ze tak się zdarza?Mi sie juz tak kilka razy zdarzyło, niby @ skonczyl sie po 5dniach 6dzien czysto a na 7znow @ na całego
Poczytalam na necie ze to sie zdarza po prostu czasamiKonsultowałas to? Czy to normalne, ze tak się zdarza?
Gin mowila ze tak sie moze zdarzać, nie wiem czy jej wierzyc no ale ja to zazwyczaj mam jakies przeboje z moimi czasami 10dniowymi @ wiec dla mnie to już nie dziwne [emoji57]Konsultowałas to? Czy to normalne, ze tak się zdarza?