Mój też mi robi takie przeglądy szafy ha ha haJa jeszcze w między czasie robie porządki po takich ,,porządkach" [emoji14] Zobacz załącznik 899661
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Do dziewczyn które brały tabletki antykoncepcyjne czy u Was też się zdarzało , że czułyście jakby kłucie w jajnikach ?
Miałam tak w normalnych cyklach i zawsze myślałam , że to na owu
Miałam tak w normalnych cyklach i zawsze myślałam , że to na owu
Jaki słodziak i jak mamie pomaga [emoji7]Ja jeszcze w między czasie robie porządki po takich ,,porządkach" [emoji14] Zobacz załącznik 899661
Kaamilaaa
[emoji7][emoji7][emoji7]Ja jeszcze w między czasie robie porządki po takich ,,porządkach" [emoji14] Zobacz załącznik 899661
Nat Bluebell
To samo ja! Ale powiem wam, że do teraz serdecznie przyjaźnie się z dziewczyną z forum lutowych dzieci 2005
Genadia
A to na pewno ja przed pierwszym położeniem hybrydy naczytałam się o uczuleniach i potem po pomalowaniu dwa dni mnie strasznie palce u stóp swedziały byłam przerażona, że zaraz zaczną mi paznokcie odchodzić, skóra się łuszczyć itd. Na szczęście nic takiego się nie stało ale postanowiłam kolejne kolory kupić już z innej firmy, żeby się nie stresować niepotrzebnie z resztą są tańsze marki i w cenie jednego lakieru semilaca można mieć dwie buteleczki innej firmy więc chce spróbowaćPóki nie uczula to nie zmieniaj znajoma kosmetyczka tylko ma rzeczy od nich klientów ma pelno i żadna się nie skarżyła że coś uczula czym mniej wiemy tym mniej nam coś jest [emoji14]
Lovi23
Tak, czułam ale tylko w pierwszym cyklu przy tabletkach. Później już na to uwagi chyba nie zwracalamDo dziewczyn które brały tabletki antykoncepcyjne czy u Was też się zdarzało , że czułyście jakby kłucie w jajnikach ?
Miałam tak w normalnych cyklach i zawsze myślałam , że to na owu Jaki słodziak i jak mamie pomaga [emoji7]
Genadia
O ni to super, że kolejną pozytywna opinia o CZMoja szwagierka zamówiła i jest bardzo zadowolona [emoji16]
Crayon
Początkująca w BB
Witam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*
Gratulacje
buterrfly
Oki. Dzięki wielkie [emoji8] To nie będę się tym przejmowaćTak, czułam ale tylko w pierwszym cyklu przy tabletkach. Później już na to uwagi chyba nie zwracalam
reklama
Bunia1992
Już nie ma miejsca na ciele na te całusy ;PDo wycałowania!!![emoji7][emoji7][emoji7]