reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Póki nie uczula to nie zmieniaj :) znajoma kosmetyczka tylko ma rzeczy od nich klientów ma pelno i żadna się nie skarżyła że coś uczula czym mniej wiemy tym mniej nam coś jest [emoji14]
A to na pewno :) ja przed pierwszym położeniem hybrydy naczytałam się o uczuleniach i potem po pomalowaniu dwa dni mnie strasznie palce u stóp swedziały :D byłam przerażona, że zaraz zaczną mi paznokcie odchodzić, skóra się łuszczyć itd. Na szczęście nic takiego się nie stało ale postanowiłam kolejne kolory kupić już z innej firmy, żeby się nie stresować niepotrzebnie :) z resztą są tańsze marki i w cenie jednego lakieru semilaca można mieć dwie buteleczki innej firmy więc chce spróbować :)

Do dziewczyn które brały tabletki antykoncepcyjne czy u Was też się zdarzało , że czułyście jakby kłucie w jajnikach ?
Miałam tak w normalnych cyklach i zawsze myślałam , że to na owu Jaki słodziak i jak mamie pomaga [emoji7]
Tak, czułam ale tylko w pierwszym cyklu przy tabletkach. Później już na to uwagi chyba nie zwracalam

reklama
Do góry