MasterKa
Fanka BB :)
No ja juz i tak po @ dziwnej bo dziwnej , ale była [emoji1422] ale Wam życzę, aby ten Armagedon nie nadszedł [emoji173]Chyba Nam!!![emoji7][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja juz i tak po @ dziwnej bo dziwnej , ale była [emoji1422] ale Wam życzę, aby ten Armagedon nie nadszedł [emoji173]Chyba Nam!!![emoji7][emoji8]
Lepiej żeby już nie przychodziły [emoji14]Łooo Boże dziewczyny to jak Nam sie skumulują okresy to będzie jeden wielki Armagedon[emoji23][emoji13][emoji16][emoji12][emoji28]
Ja mam.tak samo nawet nie żeby napisać tylko poczytać wchodzęWogole to uzależniłam się od tego forum wchodzę tu milion razy chyba muszę jakiś detoks sobie zrobić ;p
Ja to samo mam xDWogole to uzależniłam się od tego forum wchodzę tu milion razy chyba muszę jakiś detoks sobie zrobić ;p
Ja jeszcze w między czasie robie porządki po takich ,,porządkach" [emoji14] Zobacz załącznik 899661
Do wycałowania!!![emoji7][emoji7][emoji7]Ja jeszcze w między czasie robie porządki po takich ,,porządkach" [emoji14] Zobacz załącznik 899661
Ja też! pierwsze co rano robie to forumWogole to uzależniłam się od tego forum wchodzę tu milion razy chyba muszę jakiś detoks sobie zrobić ;p