reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No jakos nie przypominam sobie, abym miala tal krótkie @... zaczęła się w sobote i wtedy tez , no i w niedzielę miałam najobfitsze dni... A reszta to juz kapki. I wczoraj się skończyła... Dziwne to było... Zawsze 7 dni z zegarkiem w ręku miałam.
Moj @ teraz wyglądał identycznie a normalnie jest 5 dni, ale żaden test niczego nie pokazał. Uznałam że to starość :p

reklama
Wiesz co ja raz mialam tak ze byl okres 2 dni normalnie, trzeciego dnia nie bylo nic. Myslalam kuzwa co jest grane[emoji13] a czwartego dnia normalnie byl znowu[emoji23] jakby mial jakis zastój ten moj okres[emoji23]
Ale u Ciebie wcale tak nie musi byc jak to opisalam na moim przykladzie.
Takze testuj jezeli ma Cie to uspokoic[emoji5]

Ja mam tak , że na 4 dc w nocy mi stopuje się @ a później dalej leci :p i tak miałam po 6dni a teraz po 7 mam @ :/

Łooo Boże dziewczyny to jak Nam sie skumulują okresy to będzie jeden wielki Armagedon[emoji23][emoji13][emoji16][emoji12][emoji28]

O widzisz a ja takiej kartki nie widziałam w sklepie tylko album , ale może akurat nie było albo nie zwróciłam uwagi [emoji14] hehe o kurde to dużo tego do zbierania ja mam chyba 8 albo 9 dopiero , a rzadko robię zakupy w Biedrze - raz w tyg albo raz na dwa tyg ... pewnie nie nazbieram tak jak ze świeżakami, oddałam część naklejek i część mi została i leżą nie wykorzystane :/
One leżą często tam gdzie zabawki można wybrać albo przy kasach są :)

reklama
Do góry