reklama
1
185097
Gość
A u mnie 21dc[emoji23][emoji16][emoji13]Haha u mnie też 20 dc![]()
Dżasta :)
Fanka BB :)
Ja myślę, że gdybym zdabadala krew kilka dni wcześniej to wynik byłby wyższy. Test były ciemniejsze, a potem bladły
Być może
1
185097
Gość
Jesli test mialby Cie uspokoic to go zrob[emoji8]Kurcze...dziewczyny wiecie co...[emoji848] tak mi nie daje spokoju tak moja @... Taka dziwna...[emoji58][emoji58] nie wiem czy nie zatestuje jutro dla świętego spokoju...
MasterKa
No jakos nie przypominam sobie, abym miala tal krótkie @... zaczęła się w sobote i wtedy tez , no i w niedzielę miałam najobfitsze dni... A reszta to juz kapki. I wczoraj się skończyła... Dziwne to było... Zawsze 7 dni z zegarkiem w ręku miałam.Jesli test mialby Cie uspokoic to go zrob[emoji8]
60 [emoji6]
Nie trzeba zadnego.albumu kupić, jest taka kartka, skadana na pol i już [emoji6]Zobacz załącznik 899642
O widzisz a ja takiej kartki nie widziałam w sklepie tylko album , ale może akurat nie było albo nie zwróciłam uwagi
A u mnie 21dc[emoji23][emoji16][emoji13]
Hehe to jesteśmy w podobnym czasie
1
185097
Gość
Wiesz co ja raz mialam tak ze byl okres 2 dni normalnie, trzeciego dnia nie bylo nic. Myslalam kuzwa co jest grane[emoji13] a czwartego dnia normalnie byl znowu[emoji23] jakby mial jakis zastój ten moj okres[emoji23]No jakos nie przypominam sobie, abym miala tal krótkie @... zaczęła się w sobote i wtedy tez , no i w niedzielę miałam najobfitsze dni... A reszta to juz kapki. I wczoraj się skończyła... Dziwne to było... Zawsze 7 dni z zegarkiem w ręku miałam.
Ale u Ciebie wcale tak nie musi byc jak to opisalam na moim przykladzie.
Takze testuj jezeli ma Cie to uspokoic[emoji5]
reklama