reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mi się podoba jeszcze sowa :) a ile wgl trzeba mieć naklejek, żeby odebrać tego słodziaka? bo do świeżaków była kartka do zbierania naklejek a tu chyba album trzeba kupić ?
Na naklejki na Słodziaki jest takie coś jak bylo na Świeżaki[emoji5]
15 naklejek masz za darmo książkę, 30 naklejek możesz kupić misia za 19.99 (ja tak zrobiłam) i 60 naklejek misia masz za darmo[emoji5]

reklama
Mi się podoba jeszcze sowa :) a ile wgl trzeba mieć naklejek, żeby odebrać tego słodziaka? bo do świeżaków była kartka do zbierania naklejek a tu chyba album trzeba kupić ?
[emoji5]
20180919_171246.jpg

Załączniki

• 20180919_171246.jpg
    20180919_171246.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 122
No i na tą jedną książeczkę z naklejkami jest tylko jedna rzecz...dziś mnie Pani uświadomiła. Miałam 30 naklejek i myślałam ze będę miec za darno książke i za dwie dyszki misia a tak nie ma niestety. Jeśli chce książkę i misia musze oddzielnie zbierać

No i na tą jedną książeczkę z naklejkami jest tylko jedna rzecz...dziś mnie Pani uświadomiła. Miałam 30 naklejek i myślałam ze będę miec za darno książke i za dwie dyszki misia a tak nie ma niestety. Jeśli chce książkę i misia musze oddzielnie zbierać
No niestety tak jest [emoji57]
Mlodemu tz mama zebrala cale 60 naklejek i przedwczoraj dostał miska, teraz juz mamy 6naklejek wiec zbieranie od nowa [emoji6]

No niestety tak jest [emoji57]
Mlodemu tz mama zebrala cale 60 naklejek i przedwczoraj dostał miska, teraz juz mamy 6naklejek wiec zbieranie od nowa [emoji6]
Ja mam 15 naklejek i chyba dozbieram kolejnych 15 na nowego misia a książkę sobie kupie[emoji13] tz mąż kupi bo to On ją chce[emoji23]
Na te misie wcale nie trzeba wydac ponad 3 tysiecy jak ktos tam liczyl na fb widziałam[emoji23] wystarczy kupować owoce, warzywa, produkty specjalne, mieć karte i wydac 40 zl i mozna juz miec kilka naklejek na jednych malych zakupach

reklama
Do góry