reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mi się podoba jeszcze sowa :) a ile wgl trzeba mieć naklejek, żeby odebrać tego słodziaka? bo do świeżaków była kartka do zbierania naklejek a tu chyba album trzeba kupić ?
Na naklejki na Słodziaki jest takie coś jak bylo na Świeżaki[emoji5]
15 naklejek masz za darmo książkę, 30 naklejek możesz kupić misia za 19.99 (ja tak zrobiłam) i 60 naklejek misia masz za darmo[emoji5]

reklama
Mi się podoba jeszcze sowa :) a ile wgl trzeba mieć naklejek, żeby odebrać tego słodziaka? bo do świeżaków była kartka do zbierania naklejek a tu chyba album trzeba kupić ?
[emoji5]
20180919_171246.jpg

Załączniki

• 20180919_171246.jpg
    20180919_171246.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 130
No i na tą jedną książeczkę z naklejkami jest tylko jedna rzecz...dziś mnie Pani uświadomiła. Miałam 30 naklejek i myślałam ze będę miec za darno książke i za dwie dyszki misia a tak nie ma niestety. Jeśli chce książkę i misia musze oddzielnie zbierać

No i na tą jedną książeczkę z naklejkami jest tylko jedna rzecz...dziś mnie Pani uświadomiła. Miałam 30 naklejek i myślałam ze będę miec za darno książke i za dwie dyszki misia a tak nie ma niestety. Jeśli chce książkę i misia musze oddzielnie zbierać
No niestety tak jest [emoji57]
Mlodemu tz mama zebrala cale 60 naklejek i przedwczoraj dostał miska, teraz juz mamy 6naklejek wiec zbieranie od nowa [emoji6]

No niestety tak jest [emoji57]
Mlodemu tz mama zebrala cale 60 naklejek i przedwczoraj dostał miska, teraz juz mamy 6naklejek wiec zbieranie od nowa [emoji6]
Ja mam 15 naklejek i chyba dozbieram kolejnych 15 na nowego misia a książkę sobie kupie[emoji13] tz mąż kupi bo to On ją chce[emoji23]
Na te misie wcale nie trzeba wydac ponad 3 tysiecy jak ktos tam liczyl na fb widziałam[emoji23] wystarczy kupować owoce, warzywa, produkty specjalne, mieć karte i wydac 40 zl i mozna juz miec kilka naklejek na jednych malych zakupach

reklama
Do góry