reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A dziewczyna z forum miała betę 3,0 i kazali jej powtórzyć i później się okazało , że miała bardzo wczesną ciążę :) także nie zawsze <5,0 oznacza całkowity jej brak :D
Ja myślę, że gdybym zdabadala krew kilka dni wcześniej to wynik byłby wyższy. Test były ciemniejsze, a potem bladły

reklama
Ja też z semilaca i teraz drżę ze strachu, że prędzej czy później mnie uczyli więc chce kupić cis innego... na fb jest grupa " uczuleni na hybrydę" i tam się gromy sypią na semilac :D
Póki nie uczula to nie zmieniaj :) znajoma kosmetyczka tylko ma rzeczy od nich klientów ma pelno i żadna się nie skarżyła że coś uczula czym mniej wiemy tym mniej nam coś jest [emoji14]

Ja myślę, że gdybym zdabadala krew kilka dni wcześniej to wynik byłby wyższy. Test były ciemniejsze, a potem bladły
Oczywiście, dlatego lepiej od razu po pozytywnym teście iść zbadać bete i progesteron. :) Bo test nic nam nie powie, a z wynikami można iść do ginekologa

Mi się podoba jeszcze sowa :) a ile wgl trzeba mieć naklejek, żeby odebrać tego słodziaka? bo do świeżaków była kartka do zbierania naklejek a tu chyba album trzeba kupić ?
60 [emoji6]
Nie trzeba zadnego.albumu kupić, jest taka kartka, skadana na pol i już [emoji6]
IMG_20180919_171231.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_171231.jpg
    IMG_20180919_171231.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry