reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak...w moje urodziny, które obchodzę w listopadzie zdecydowaliśmy, ze nie ma na co czekać. I tak próbujemy. Tzn ta jego nieobecność jest głównym problemem. Ostatnio dodawałam zdjęcie moich jajników, nie wiem czy widziałaś? Lekarz mi napisał, ze mam wielopecherzykowe. Ale wyklucza PCOS na ten moment. Mówił, zeby próbować rok. Jak sie nie uda to wtedy będziemy wykonywać badania. I czekam w sumie bo postanowiliśmy z mężem, ze oboje sie podejmiemy tych badań, bo oboje jesteśmy zdania, że wina nie leży po jednej stronie i to obie osoby powinny sie zbadac. U mnie te pęcherzyki mnie niepokoją, ze to jednak PCOS, a mąż obawia się, że ma slaby materiał bo prowadzi baaardzo niezdrowy tryb życia. Pracuje przy gigantycznej chemii.... Taki ma zawód. I głównymi miejscami jego pracy są rafinerie... A tam jedna wielka chemia [emoji17][emoji17] i jest tego świadomy,ze to tez moze miec wpływ...[emoji17]
No Nam lekarz mówił ze u zdrowej pary ciąża powinna być do roku czasu przy regularnym współżyciu...a u Was go nie ma z tego co mówisz. Ale jeśli sie zdecydujecie na badania no to wiadomo że najlepiej jakbyście razem je zrobili. Bo dobrze by bylo wiedziec na czym stoicie i w jakim kierunku dalej iść...
Twoj maz ma kontakt z chemią, moj pracuje w wysokiej temperaturze...a patologia pije, pali i cpa i bez problemu ma dzieci[emoji37]

reklama
To działaj! Tylko porządnie![emoji5]
Już wczoraj było bardzo porządnie :D teraz będzie dokładka!
Co ciekawe jak we Flo wklepalam rano że test owu pozytywny, to mi pokazało owulację jutro..

Chyba owulujemy w tym samym czasie [emoji1] Mój Tz to już ucieka przede mną... dosłownie [emoji1] jakaś big owulacja chyba u mnie, dziś czuje bardzo podbrzusze. Aż szkoda, że się nie staramy... Ale i tak jest fajnie [emoji1]
Hihihi, ja też mam teraz mega ochotę i jeszcze po tych warsztatach mam taką mega energię! Jest fajnie, owszem :D

A gdzie jest teraz Ewelina? Który wątek?

Do góry