Chyba tak, mnie to ciekawi bo pomimo @ ciągle robi testy....Widzę ze Ewelina przerzucila się na inny wątek[emoji23]
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Taki mam plan! zwłaszcza, że ochota też jeszcze ogromnaRob może dalej te testy dla kontroli a oprócz tego seksy tak jakby była owu żeby nic nie uciekło
1
185097
Gość
Ta dziewczyna to jedna wielka niewiadoma[emoji33]Chyba tak, mnie to ciekawi bo pomimo @ ciągle robi testy....
1
185097
Gość
To działaj! Tylko porządnie![emoji5]Taki mam plan! zwłaszcza, że ochota też jeszcze ogromna
martoosia04
Nie raz sie zdarzało ze laski były w ciąży a krwawienie jednak było. Moze miała nadzieje jednak.
MasterKa
Dokładnie [emoji33]Ta dziewczyna to jedna wielka niewiadoma[emoji33]
Lovi23
Chyba owulujemy w tym samym czasie [emoji1] Mój Tz to już ucieka przede mną... dosłownie [emoji1] jakaś big owulacja chyba u mnie, dziś czuje bardzo podbrzusze. Aż szkoda, że się nie staramy... Ale i tak jest fajnie [emoji1]Taki mam plan! zwłaszcza, że ochota też jeszcze ogromna
Tak, tylko bez sensu robić sto testów ciążowych.... @ przyszła to jeden, góra dwa....Nie raz sie zdarzało ze laski były w ciąży a krwawienie jednak było. Moze miała nadzieje jednak.
1
185097
Gość
No Nam lekarz mówił ze u zdrowej pary ciąża powinna być do roku czasu przy regularnym współżyciu...a u Was go nie ma z tego co mówisz. Ale jeśli sie zdecydujecie na badania no to wiadomo że najlepiej jakbyście razem je zrobili. Bo dobrze by bylo wiedziec na czym stoicie i w jakim kierunku dalej iść...Tak...w moje urodziny, które obchodzę w listopadzie zdecydowaliśmy, ze nie ma na co czekać. I tak próbujemy. Tzn ta jego nieobecność jest głównym problemem. Ostatnio dodawałam zdjęcie moich jajników, nie wiem czy widziałaś? Lekarz mi napisał, ze mam wielopecherzykowe. Ale wyklucza PCOS na ten moment. Mówił, zeby próbować rok. Jak sie nie uda to wtedy będziemy wykonywać badania. I czekam w sumie bo postanowiliśmy z mężem, ze oboje sie podejmiemy tych badań, bo oboje jesteśmy zdania, że wina nie leży po jednej stronie i to obie osoby powinny sie zbadac. U mnie te pęcherzyki mnie niepokoją, ze to jednak PCOS, a mąż obawia się, że ma slaby materiał bo prowadzi baaardzo niezdrowy tryb życia. Pracuje przy gigantycznej chemii.... Taki ma zawód. I głównymi miejscami jego pracy są rafinerie... A tam jedna wielka chemia [emoji17][emoji17] i jest tego świadomy,ze to tez moze miec wpływ...[emoji17]
Twoj maz ma kontakt z chemią, moj pracuje w wysokiej temperaturze...a patologia pije, pali i cpa i bez problemu ma dzieci[emoji37]
reklama
Nat Bluebell
Już wczoraj było bardzo porządnie teraz będzie dokładka!To działaj! Tylko porządnie![emoji5]
Co ciekawe jak we Flo wklepalam rano że test owu pozytywny, to mi pokazało owulację jutro..
Hihihi, ja też mam teraz mega ochotę i jeszcze po tych warsztatach mam taką mega energię! Jest fajnie, owszemChyba owulujemy w tym samym czasie [emoji1] Mój Tz to już ucieka przede mną... dosłownie [emoji1] jakaś big owulacja chyba u mnie, dziś czuje bardzo podbrzusze. Aż szkoda, że się nie staramy... Ale i tak jest fajnie [emoji1]
A gdzie jest teraz Ewelina? Który wątek?