reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No Nam lekarz mówił ze u zdrowej pary ciąża powinna być do roku czasu przy regularnym współżyciu...a u Was go nie ma z tego co mówisz. Ale jeśli sie zdecydujecie na badania no to wiadomo że najlepiej jakbyście razem je zrobili. Bo dobrze by bylo wiedziec na czym stoicie i w jakim kierunku dalej iść...
Twoj maz ma kontakt z chemią, moj pracuje w wysokiej temperaturze...a patologia pije, pali i cpa i bez problemu ma dzieci[emoji37]
No właśnie...patrząc na te patolgie to az serce boli... Mają domowe przedszkole i co...Nic... A my sie staramy i tylko człowiek doła łapie...[emoji17][emoji17] no widzisz... czyli tez w nie lepszych warunkach pracuje Twój mąż. Mój jak mi dziś powiedział, ze izoluje zbiornik, który ma paliwo o temp. 300 stopni to az zamienowilam...[emoji33][emoji33][emoji33]
Ja w ogóle nie lubie jego zawodu... Juz tyle było wypadków.. W takiej fabryce wystarczy tylko iskra od normalnie pracującego spawacza...[emoji17][emoji17] ale on lubi tę pracę mimo ryzyka...[emoji17] i wyjeżdża bo kasa jest o niebo lepsza niz w PL. A chcąc sie budować to pieniądze sa potrzebne. Narazie i tak myślimy nad wynajmem mieskzania bo ja źle sie czuję u Teściowej...[emoji19] także postawiłam na swoim i szukam dla nas mieszkania. W sumie to dla siebie bo jego i tak nie ma [emoji17][emoji17][emoji17]

W testy owulacyjne tez nie trzeba wierzyć w 100%...bo i one zawodzą. Najlepiej jak założymy sobie +/- 3-4 dni przed owulacja i po owulacji. Czyli najlepiej zacząć współżyc juz po okresie i skończyć kilka dni po owulacji bo i ta potrafi sie przesunąć

W testy owulacyjne tez nie trzeba wierzyć w 100%...bo i one zawodzą. Najlepiej jak założymy sobie +/- 3-4 dni przed owulacja i po owulacji. Czyli najlepiej zacząć współżyc juz po okresie i skończyć kilka dni po owulacji bo i ta potrafi sie przesunąć
Dokładnie. Moja przyjaciółka, o której Ci pisałam jesy idelany tego przykładem.

reklama
Do góry