reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Zależy kiedy owulacja była i w jakim czasie by nastąpiło zagnieżdżenie bo to wszystko od tego zależy. Ja tak bym najwcześniej 5 dni przed okresem próbowałaDziewczyny a kiedy najwcześniej można zrobić test beta hcg z krwi? Jakoś tak mnie ogarnęła niecierpliwość i ciekawość czy się udało czy nie bo zwyczajnie jestem z tych niecierpliwych... ehhh
Bunia1992
Czy tylko ja tak nie lubię niedziel? Od kiedy pamiętam działały mi na nerwy pomimo tego że to wolny dzień ;P
Poza tym jestem mega niewyspana bo jesteśmy u moich rodziców i młody przez 2h niby spał ale ciężko było mu pozycje dobra odszukać więc nie dość że spać że mną to jeszcze łóżeczko niewygodne i siedziałam do tej pory senna ale wypiłam kawę i już mi lepiej. [emoji14] jakoś o 20 wracamy do Warszawy - nie ma to jak u siebie ;P
U mnie już na bank po dniach płodnych bo szyjka szybko wyczuwalna do tego zrobiła się twarda a miałam mieć dzisiaj owulację [emoji14]
Poza tym jestem mega niewyspana bo jesteśmy u moich rodziców i młody przez 2h niby spał ale ciężko było mu pozycje dobra odszukać więc nie dość że spać że mną to jeszcze łóżeczko niewygodne i siedziałam do tej pory senna ale wypiłam kawę i już mi lepiej. [emoji14] jakoś o 20 wracamy do Warszawy - nie ma to jak u siebie ;P
U mnie już na bank po dniach płodnych bo szyjka szybko wyczuwalna do tego zrobiła się twarda a miałam mieć dzisiaj owulację [emoji14]
m-a-g-d-a
Początkująca w BB
Zależy kiedy owulacja była i w jakim czasie by nastąpiło zagnieżdżenie bo to wszystko od tego zależy. Ja tak bym najwcześniej 5 dni przed okresem
Dzięki za odpowiedź. Skoro o owulacji mowa to ile dni po owulacji badanie byłoby już wiarygodne?
Lovi23
Mi z obrączki wyszło, że będę miała jedno dziecko - chłopca.Tosia też piękne imię
Mi się marzy córeczka o imieniu Pola najbardziej , później mam Liwia i Iga - a Iga to nam obojgu się podoba a tamte tylko dla mnie
Ale mam świadomość tego , że zwykle nie ma się tego co by się chciało i podejrzewam , że bardziej wyszedłby chłopiec (bo i tak wyszło kiedyś mi z wróżby z obrączki?) więc dla chłopca też mam wybrane ale żadne nie robi na mnie takiego wrażenia WOW
No, a mam córkę
Kaamilaaa
Chyba najwcześniej to 10dpo mozna hcg [emoji6]Dziewczyny a kiedy najwcześniej można zrobić test beta hcg z krwi? Jakoś tak mnie ogarnęła niecierpliwość i ciekawość czy się udało czy nie bo zwyczajnie jestem z tych niecierpliwych... ehhh
Ja niedziele lubie, zwłaszcza jak jesteśmy u tz rodziców [emoji3] dziś od rana gotowanie z tz mamą, na wiekszy obiad dla wszystkich, potem z mlodym bylismy na odpuscie (dla mnie nowość, pierwszy raz slyszalam to słowo i o co chodzi [emoji14]) wiec młody wrocil obladowany zabawkami [emoji3] i teraz drink w ogrodzie bo taka piekna pogoda [emoji3]
reklama
Nat Bluebell
Dziewczyny, teraz już test znowu blednie.. Czyli co? Była już owu rano? Czy jak