reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny a kiedy najwcześniej można zrobić test beta hcg z krwi? Jakoś tak mnie ogarnęła niecierpliwość i ciekawość czy się udało czy nie bo zwyczajnie jestem z tych niecierpliwych... ehhh

reklama
Dziewczyny a kiedy najwcześniej można zrobić test beta hcg z krwi? Jakoś tak mnie ogarnęła niecierpliwość i ciekawość czy się udało czy nie bo zwyczajnie jestem z tych niecierpliwych... ehhh
Zależy kiedy owulacja była i w jakim czasie by nastąpiło zagnieżdżenie bo to wszystko od tego zależy. Ja tak bym najwcześniej 5 dni przed okresem próbowała

Czy tylko ja tak nie lubię niedziel? Od kiedy pamiętam działały mi na nerwy pomimo tego że to wolny dzień ;P
Poza tym jestem mega niewyspana bo jesteśmy u moich rodziców i młody przez 2h niby spał ale ciężko było mu pozycje dobra odszukać więc nie dość że spać że mną to jeszcze łóżeczko niewygodne i siedziałam do tej pory senna ale wypiłam kawę i już mi lepiej. [emoji14] jakoś o 20 wracamy do Warszawy - nie ma to jak u siebie ;P
U mnie już na bank po dniach płodnych bo szyjka szybko wyczuwalna do tego zrobiła się twarda a miałam mieć dzisiaj owulację [emoji14]

Tosia też piękne imię :)
Mi się marzy córeczka o imieniu Pola najbardziej , później mam Liwia i Iga - a Iga to nam obojgu się podoba a tamte tylko dla mnie :-( :(
Ale mam świadomość tego , że zwykle nie ma się tego co by się chciało i podejrzewam , że bardziej wyszedłby chłopiec (bo i tak wyszło kiedyś mi z wróżby z obrączki?) więc dla chłopca też mam wybrane ale żadne nie robi na mnie takiego wrażenia WOW :p
Mi z obrączki wyszło, że będę miała jedno dziecko - chłopca.

No, a mam córkę ;)

Chyba najwcześniej to 10dpo mozna hcg [emoji6]

Ja niedziele lubie, zwłaszcza jak jesteśmy u tz rodziców [emoji3] dziś od rana gotowanie z tz mamą, na wiekszy obiad dla wszystkich, potem z mlodym bylismy na odpuscie (dla mnie nowość, pierwszy raz slyszalam to słowo i o co chodzi [emoji14]) wiec młody wrocil obladowany zabawkami [emoji3] i teraz drink w ogrodzie bo taka piekna pogoda [emoji3]

Mnie niedziele bardzo rozleniwiaja. Zwłaszcza jak siedzimy w domu. Wtedy nic mi się nie chce. Najlepiej do łóżeczka i jakiś serial. Z Małą to nierealne ale pomarzyć można :)

Ja właśnie próbuje się spakować. Nie wiem po co wzięłam aż tyle rzeczy. Dziewczyny czy rozdzielacie rzeczy między walizki? Zawsze się stresuje że zginie mi walizka i rozdzielam na dwie [emoji16]

reklama
Do góry