1
185097
Gość
Zrob sobie Progesteron 7 dni po owulacji i zobaczysz czy byłaDziewczyny, teraz już test znowu blednie.. Czyli co? Była już owu rano? Czy jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob sobie Progesteron 7 dni po owulacji i zobaczysz czy byłaDziewczyny, teraz już test znowu blednie.. Czyli co? Była już owu rano? Czy jak
Ja tu nie mam gdzie tego nawet zrobić trudno, poprawiamy dzisiaj i okaże się czy była.Zrob sobie Progesteron 7 dni po owulacji i zobaczysz czy była
Aaa bo Ty za granicą mieszkasz?Ja tu nie mam gdzie tego nawet zrobić trudno, poprawiamy dzisiaj i okaże się czy była.
Czemu nie wyszlo? Ochota odchodzi czy jakies inne przyczyny?[emoji2] pytam bo nigdy nie mielsmy pełnego cyklu starań i ciekawa jestem jak to jest [emoji23] czy człowiek z chęcią do seksu podchodzi czy słabo z tą chęcią...Aaa bo Ty za granicą mieszkasz?
Ja zawsze po owulacji jeszcze przez jakies 3 - 4 dni poprawiam i później robimy sobie przerwe bo mamy dosc Ha Ha
A planowalam seksic sie caly cykl, ale nie wyszlo
No właśnie tutaj w Anglii nie robią tak na zawołanie a prywatnie mam w innym mieście i mega drogo. Tę opcję zostawiam na ważniejsze badania.Aaa bo Ty za granicą mieszkasz?
Ja zawsze po owulacji jeszcze przez jakies 3 - 4 dni poprawiam i później robimy sobie przerwe bo mamy dosc Ha Ha
A planowalam seksic sie caly cykl, ale nie wyszlo
Wiesz co u Nas juz checi brak na seks po owulacji. Powaznie. W dni plodne bzykamy sie jak króliki, ale pozniej doslownie odpoczywamy od seksu...bo oboje mamy go dość...taki seks na luzie jest dopiero gdzies ok tygodnia po owulacji. Ja wiem ze tak nie powinno byc, ale zawsze kiedy zakladam sobie caly cykl bzykania to nic z tego nie wychodzi.Czemu nie wyszlo? Ochota odchodzi czy jakies inne przyczyny?[emoji2] pytam bo nigdy nie mielsmy pełnego cyklu starań i ciekawa jestem jak to jest [emoji23] czy człowiek z chęcią do seksu podchodzi czy słabo z tą chęcią...
Właśnie dlatego trochę się boję tutejszej opieki zdrowotnejW Anglii kurczę nawet nie ma nawet bety z tego co słyszę no chyba ze coś jest nie tak:| nawet u lekarza test jest z moczu tylko glownie, nie wspominając już o jakichkolwiek badaniach przed staraniami.