reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Właśnie wiem, jakie to wszystko dziwne, jak ktoś nie chce to przy jednym razie zajdzie, a niektórzy chcą i co? Miesiącami nie wychodzi.... :-/
Wiesz ja przed ciąża mówiłam otwarcie ze ja nie chce miec dzieci a kilka/kilkanaście dni późnej juz trzymalam test z || [emoji6] a teraz tak bardzo chce a od roku nic [emoji22]

Wiesz ja przed ciąża mówiłam otwarcie ze ja nie chce miec dzieci a kilka/kilkanaście dni późnej juz trzymalam test z || [emoji6] a teraz tak bardzo chce a od roku nic [emoji22]

Zawsze jest odwrotnie , niestety :(
Tak działa psychika... mojego D siostra ma 5 dzieci i jest w moim wieku i żadne nie było planem bo wszystko to wpadki i sie tylko pytają kiedy my będziemy mieć - a myślą , ze to takie proste jak u niej , że bach i jest... jak my chcemy to nie wychodzi :/

Mój syn do 30tc robił na usg za dziewczynkę ;P ale ja to bym chciała mieć dwóch chłopców :) więcej dzieci nie planuje ;P
Ja bym chciala parke [emoji6]

Ostatnio kolezanka urodzila jakos w 30 którymś tc i caly czas byli wszyscy lekarze pewni(a czesto miala usg bo dlugo leżała w szpitalu) ze bedzie dziewczynka a tu chlopczyk sie urodzil [emoji6]

Ostatnia edycja:
Ogólnie zajść tak szybko to mało kto ma takie szczęście :) jest bardzo mały procent ludzi którym się tak udaje :)
Dokładnie moja babcia miała 17 rodzeństwa! A prababcia między czasie straciła ciążę mnoga i parę pojedynczych. Była wyjatkoow płodna bo jej rodzeństwo i mojego pradziadka nie mieli ani jednego. I że były takie czasy a rodziny zżyte to uwierzcie mi ,że babcia z dziadkiem podejmowali trudne decyzje i każdemu z rodzeństwa dali nowo urodzone dziecko oczywiście takie już półroczne ,które mogło przejść na mleko wtedy kasza manna i krowie. Dzisiaj nie do pomyslenia takie coś a wtedy pomimo,ze pradziadków było stać itd oddali bk tak pragnęli szczęścia innych. Dziś jak na to patrzę to musiałby trudne decyzje... Ale wtedy każdy żył w tym samym mieście więc może pod tym względem było łatwiej.

Dokładnie moja babcia miała 17 rodzeństwa! A prababcia między czasie straciła ciążę mnoga i parę pojedynczych. Była wyjatkoow płodna bo jej rodzeństwo i mojego pradziadka nie mieli ani jednego. I że były takie czasy a rodziny zżyte to uwierzcie mi ,że babcia z dziadkiem podejmowali trudne decyzje i każdemu z rodzeństwa dali nowo urodzone dziecko oczywiście takie już półroczne ,które mogło przejść na mleko wtedy kasza manna i krowie. Dzisiaj nie do pomyslenia takie coś a wtedy pomimo,ze pradziadków było stać itd oddali bk tak pragnęli szczęścia innych. Dziś jak na to patrzę to musiałby trudne decyzje... Ale wtedy każdy żył w tym samym mieście więc może pod tym względem było łatwiej.
Darowali swojemu rodzeństwu..A nie obcym,zeby było jasne.

reklama
Do góry