Właśnie wiem, jakie to wszystko dziwne, jak ktoś nie chce to przy jednym razie zajdzie, a niektórzy chcą i co? Miesiącami nie wychodzi.... :-/Ogólnie zajść tak szybko to mało kto ma takie szczęście jest bardzo mały procent ludzi którym się tak udaje
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Wiesz ja przed ciąża mówiłam otwarcie ze ja nie chce miec dzieci a kilka/kilkanaście dni późnej juz trzymalam test z || [emoji6] a teraz tak bardzo chce a od roku nic [emoji22]Właśnie wiem, jakie to wszystko dziwne, jak ktoś nie chce to przy jednym razie zajdzie, a niektórzy chcą i co? Miesiącami nie wychodzi.... :-/
Alterego
Ooo ale numer. To długo ooo! Ja bym chciała trójkę. 2 synów i córkę ale los pokaże jak sobie dam rade od maja z dwójką.Mój syn do 30tc robił na usg za dziewczynkę ;P ale ja to bym chciała mieć dwóch chłopców więcej dzieci nie planuje ;P
Dżasta :)
Wiesz ja przed ciąża mówiłam otwarcie ze ja nie chce miec dzieci a kilka/kilkanaście dni późnej juz trzymalam test z || [emoji6] a teraz tak bardzo chce a od roku nic [emoji22]
Zawsze jest odwrotnie , niestety
Tak działa psychika... mojego D siostra ma 5 dzieci i jest w moim wieku i żadne nie było planem bo wszystko to wpadki i sie tylko pytają kiedy my będziemy mieć - a myślą , ze to takie proste jak u niej , że bach i jest... jak my chcemy to nie wychodzi :/
Kaamilaaa
Ja bym chciala parke [emoji6]Mój syn do 30tc robił na usg za dziewczynkę ;P ale ja to bym chciała mieć dwóch chłopców więcej dzieci nie planuje ;P
Ostatnio kolezanka urodzila jakos w 30 którymś tc i caly czas byli wszyscy lekarze pewni(a czesto miala usg bo dlugo leżała w szpitalu) ze bedzie dziewczynka a tu chlopczyk sie urodzil [emoji6]
Ostatnia edycja:
Alterego
Dokładnie moja babcia miała 17 rodzeństwa! A prababcia między czasie straciła ciążę mnoga i parę pojedynczych. Była wyjatkoow płodna bo jej rodzeństwo i mojego pradziadka nie mieli ani jednego. I że były takie czasy a rodziny zżyte to uwierzcie mi ,że babcia z dziadkiem podejmowali trudne decyzje i każdemu z rodzeństwa dali nowo urodzone dziecko oczywiście takie już półroczne ,które mogło przejść na mleko wtedy kasza manna i krowie. Dzisiaj nie do pomyslenia takie coś a wtedy pomimo,ze pradziadków było stać itd oddali bk tak pragnęli szczęścia innych. Dziś jak na to patrzę to musiałby trudne decyzje... Ale wtedy każdy żył w tym samym mieście więc może pod tym względem było łatwiej.Ogólnie zajść tak szybko to mało kto ma takie szczęście jest bardzo mały procent ludzi którym się tak udaje
Alterego
Darowali swojemu rodzeństwu..A nie obcym,zeby było jasne.Dokładnie moja babcia miała 17 rodzeństwa! A prababcia między czasie straciła ciążę mnoga i parę pojedynczych. Była wyjatkoow płodna bo jej rodzeństwo i mojego pradziadka nie mieli ani jednego. I że były takie czasy a rodziny zżyte to uwierzcie mi ,że babcia z dziadkiem podejmowali trudne decyzje i każdemu z rodzeństwa dali nowo urodzone dziecko oczywiście takie już półroczne ,które mogło przejść na mleko wtedy kasza manna i krowie. Dzisiaj nie do pomyslenia takie coś a wtedy pomimo,ze pradziadków było stać itd oddali bk tak pragnęli szczęścia innych. Dziś jak na to patrzę to musiałby trudne decyzje... Ale wtedy każdy żył w tym samym mieście więc może pod tym względem było łatwiej.
Bunia1992
Piękny gest ale nie wiem czy ja bym tak potrafiła chociaż kiedyś były inne czasy nie było takich możliwości jak teraz.Darowali swojemu rodzeństwu..A nie obcym,zeby było jasne.
reklama
martoosia04
Ja to kręcę obrączka sama ze sobą [emoji23] bez świadków [emoji23]