reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

img_20180916_082832.719080

reklama
Ma jedną ale czasem tylko pół godziny....

U mnie niestety biel, zero cieni zero niczego, albo jeszcze za wcześnie albo brak ciąży czyli moje przeczucie mnie nie myliło. W każdym razie mogę dalej się faszerowac tabletkami hihi

No to nie zdążysz pewnie zasnąć a mały już wstaje :( jak te dzieci robią , że w pół h są wyspane ?? :szok:
No chociaż masz czyste sumienie jak czysty test :p ale oczywiście życzę zajścia i 2 kresek w jak najszybszym czasie :tak:

Hej kochane moje [emoji6] witam się w 2dc [emoji16] dobrze że się @ pojawiła wiem na czym stoję [emoji6], z mężem podjęliśmy decyzję że się będziemy starać od początku czyli cała owulację a nie tak jak teraz celować w owulację i po [emoji6]jaka płeć ma być to będzie oby było zdrowe [emoji7] , kciuki trzymam za testujące dziewczyny i milej niedzieli życzę [emoji6]

Super podejście :)
Ja też właśnie wyczytałam , że najlepiej co 2 dzień od końca @ i do jej początku , bo największe prawdopodobieństwo zajścia niż celowanie bo owu się przesuwa i ja miałam tego dowód czarno na białym , że była wcześniej na USG - a też ostatnie 2 cykle były takie co 2 dzień przed i po owu , a wcześniej od marca celowaliśmy tylko owu i też nie wyszło - i wchodzi na to że za rzadko i może plemniki były rozleniwione :p także trzeba działać na maxa - moja przyjaciółka tak samo po ślubie od początku grudnia próbowali i jak odpuścili bo mieli remont robic i chciała się odchudzać to zaszła w marcu , czyli ten 4cs był szczęśliwy dla nich :)

reklama
U Nas będzie Laura/Wiktoria lub Kuba/Szymon[emoji4]
Imiona wybrane od 2 lat[emoji23]

Ja mam chrześnice Laurę i Wiktorię :D a dla Laury ja wybrałam imię bo "szwagierka" chciała , żeby pomóc wybrać imię ;) i Jakuba też mam chrześniaka :p A Szymona mam brata ciotecznego i też fajne imię ( Szymuś :-) :) ) i też rozważam to imię jeśli wyszedłby chłopiec :rofl2:

Do góry