reklama
Jakie testyDziewczyny, chyba już coś na rzeczy jajnik kłuje, cycki bolą a ochotę na seksy mam straszną wczoraj były seksy i dzisiaj jeszcze poprawimy Jak wg was te testy wyglądają?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Mnie nawet nie korcilo zeby wiedziec [emoji6] wolalam niespodzianke [emoji14] następnym razem tez tak chce [emoji14]Wooow podziwiamy że tyle czasu wytrzymałas, jestem pod wrażeniem, ja zaraz chciałam wiedzieć, taka ciekawska :d
Fota się nie wyświetla
Nie działa zdjęcie
Dżasta :)
Ma jedną ale czasem tylko pół godziny....
U mnie niestety biel, zero cieni zero niczego, albo jeszcze za wcześnie albo brak ciąży czyli moje przeczucie mnie nie myliło. W każdym razie mogę dalej się faszerowac tabletkami hihi
No to nie zdążysz pewnie zasnąć a mały już wstaje jak te dzieci robią , że w pół h są wyspane ??
No chociaż masz czyste sumienie jak czysty test ale oczywiście życzę zajścia i 2 kresek w jak najszybszym czasie
1
185097
Gość
U Nas będzie Laura/Wiktoria lub Kuba/Szymon[emoji4]
Imiona wybrane od 2 lat[emoji23]
Hej kochane moje [emoji6] witam się w 2dc [emoji16] dobrze że się @ pojawiła wiem na czym stoję [emoji6], z mężem podjęliśmy decyzję że się będziemy starać od początku czyli cała owulację a nie tak jak teraz celować w owulację i po [emoji6]jaka płeć ma być to będzie oby było zdrowe [emoji7] , kciuki trzymam za testujące dziewczyny i milej niedzieli życzę [emoji6]
Super podejście
Ja też właśnie wyczytałam , że najlepiej co 2 dzień od końca @ i do jej początku , bo największe prawdopodobieństwo zajścia niż celowanie bo owu się przesuwa i ja miałam tego dowód czarno na białym , że była wcześniej na USG - a też ostatnie 2 cykle były takie co 2 dzień przed i po owu , a wcześniej od marca celowaliśmy tylko owu i też nie wyszło - i wchodzi na to że za rzadko i może plemniki były rozleniwione także trzeba działać na maxa - moja przyjaciółka tak samo po ślubie od początku grudnia próbowali i jak odpuścili bo mieli remont robic i chciała się odchudzać to zaszła w marcu , czyli ten 4cs był szczęśliwy dla nich
Bunia1992
U nas jak będzie chłopak to będzie KubaU Nas będzie Laura/Wiktoria lub Kuba/Szymon[emoji4]
reklama
U Nas będzie Laura/Wiktoria lub Kuba/Szymon[emoji4]
Ja mam chrześnice Laurę i Wiktorię a dla Laury ja wybrałam imię bo "szwagierka" chciała , żeby pomóc wybrać imię i Jakuba też mam chrześniaka A Szymona mam brata ciotecznego i też fajne imię ( Szymuś ) i też rozważam to imię jeśli wyszedłby chłopiec