reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Kiedys mi sie przysnilo ze mialam mala coreczke i to jak do niej mowilam i tak mi sie to wbilo w głowę ze jak bedzie dziewczynka to bedzie wlasnie tak jak we śnie [emoji6][emoji3] Daria Dagmara [emoji7][emoji7]
Ładnie :) ja zawsze chciałam mieć córkę Julie i mam. A jakis rok temu mi się śniło że urodziłam synka Mateuszka :) nie myślałam nigdy o tym imieniu ale zobaczymy.

Ładnie :) ja zawsze chciałam mieć córkę Julie i mam. A jakis rok temu mi się śniło że urodziłam synka Mateuszka :) nie myślałam nigdy o tym imieniu ale zobaczymy.
Julia sliczne [emoji7] tego meskiego akurat nie lubie bo zle mi sie kojarzy [emoji6]
A moj mlody ma imie z przypadku [emoji14] ja cala ciaze nie wiedziałam czy bedzie chłopak czy dziewczynka(w kolejnej ciąży tez nie chce wiedziec [emoji14]) wiec nie myslalam nad imieniem, za to znajomi sie zakładali co sie urodzi i tylko jeden kolega mowil ze bedzie chłopak a jak sie sprawdzi to mam dac imie takie jak on ma [emoji23] no i sie sprawdziło [emoji14]

Julia sliczne [emoji7] tego meskiego akurat nie lubie bo zle mi sie kojarzy [emoji6]
A moj mlody ma imie z przypadku [emoji14] ja cala ciaze nie wiedziałam czy bedzie chłopak czy dziewczynka(w kolejnej ciąży tez nie chce wiedziec [emoji14]) wiec nie myslalam nad imieniem, za to znajomi sie zakładali co sie urodzi i tylko jeden kolega mowil ze bedzie chłopak a jak sie sprawdzi to mam dac imie takie jak on ma [emoji23] no i sie sprawdziło [emoji14]
I jakie ma? Ja właśnie też mam słabe skojarzenie z jednym Mateuszem z dzieciństwa więc pewnie nie postawimy na to imię. Oo wolisz niespodziankę. Ja nie wiem czy bym wytrwala tyle czasu w niewiedzy co do płci :)

I jakie ma? Ja właśnie też mam słabe skojarzenie z jednym Mateuszem z dzieciństwa więc pewnie nie postawimy na to imię. Oo wolisz niespodziankę. Ja nie wiem czy bym wytrwala tyle czasu w niewiedzy co do płci :)
Ja wytrwalam [emoji14] i jak cos to znow zamierzam [emoji6]
Mi sie zle kojarzy to na M bo to mlodego "ojciec" ma [emoji57]
A moj młody to Grzegorz [emoji6]

Cześć dziewczyny.
Powoli czas sie budzić.

Poki co dobry dzień - temp. na poziomie 37,03 pięknie trzyma [emoji173]️
Jest dobrze! ❤️ Oby tak dalej :)

Ma jedną ale czasem tylko pół godziny....

U mnie niestety biel, zero cieni zero niczego, albo jeszcze za wcześnie albo brak ciąży czyli moje przeczucie mnie nie myliło. W każdym razie mogę dalej się faszerowac tabletkami hihi
Dobre i to póki co spokojnie możesz się leczyć :)

reklama
Do góry