reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam w niedzielny poranek. Ja zamierzam testować w piątek dopiero Ale też już mnie korci żeby wcześniej. Póki co nie kupiłam jeszcze testu to może jakoś wytrzymam do piątku Ale szczerze mówiąc jakoś kiepsko to widzę... No ale nadzieja jest ;)

Witam w niedzielny poranek. Ja zamierzam testować w piątek dopiero Ale też już mnie korci żeby wcześniej. Póki co nie kupiłam jeszcze testu to może jakoś wytrzymam do piątku Ale szczerze mówiąc jakoś kiepsko to widzę... No ale nadzieja jest ;)
Najgorzej jak ten test już w domu jest :p może Ci się uda wytrzymać :*

Myślę że to bardzo dobra decyzja a w co celujecie, synka? Bo jeśli tak to ja mam synka a przytulnie było dwa dni przed owulacja a wyszedł syn, według internetow powinna być córka xD nam było wszystko jedno a wyszedł synus

Chcieliśmy celować w chłopca córkę już mamy [emoji7] ale teraz to już płeć nie ma znaczenia [emoji6]

reklama
Do góry