Martkaaa5
Fanka BB :)
No ten ostatni piękny oby coś z niego wyszłoA teraz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ten ostatni piękny oby coś z niego wyszłoA teraz?
Idą po kolei, ostatni ciemny dzisiaj.Ten mocny z dzisiaj? Czyli owulacja jakoś 12-36h po nim tyle wiem od dziewczyn ;P
No to u mnie to samo się zakłada.U nas jak przód/tył po linii prostej to chłopiec a jak w kółko to dziewczynka a jak zatrzyma się to koniec dzieci Ja swojej mamie robiłam z pierścionka srebrnego i też wyszło
Działaj i to na maxa[emoji16] powodzonka [emoji173]Idą po kolei, ostatni ciemny dzisiaj.
Czyli działać dalej?
Moj dziś wstał o 2w nocy i "mamusiu ja sie juz wyspalem " [emoji23] na szczęście dla sie przekonac ze jest noc i wszyscy spia [emoji23]No to nie zdążysz pewnie zasnąć a mały już wstaje jak te dzieci robią , że w pół h są wyspane ??
No chociaż masz czyste sumienie jak czysty test [emoji14] ale oczywiście życzę zajścia i 2 kresek w jak najszybszym czasie
Antonina piekne [emoji7][emoji7] wiem bo po babci tak mam na drugie [emoji7]U nas jeśli by była dziewczynka to albo Tola albo Antonina/Tosia.
Na chłopca nie mamy imienia wybranego. Dlatego mega marzy nam się córka, bo po dwóch chłopcach chcielibyśmy spełnić to największe marzenie o córci <3
Omnomnom szarpalabym jak wściekła to ciachoMoj dziś wstał o 2w nocy i "mamusiu ja sie juz wyspalem " [emoji23] na szczęście dla sie przekonac ze jest noc i wszyscy spia [emoji23]
Antonina piekne [emoji7][emoji7] wiem bo po babci tak mam na drugie [emoji7]
Komu ?? [emoji14]Zobacz załącznik 898593
Moj dziś wstał o 2w nocy i "mamusiu ja sie juz wyspalem " [emoji23] na szczęście dla sie przekonac ze jest noc i wszyscy spia [emoji23]
Antonina piekne [emoji7][emoji7] wiem bo po babci tak mam na drugie [emoji7]
Komu ?? [emoji14]Zobacz załącznik 898593
DziałaćIdą po kolei, ostatni ciemny dzisiaj.
Czyli działać dalej?
Ja bym działała jeszcze ze dwa razy ;PIdą po kolei, ostatni ciemny dzisiaj.
Czyli działać dalej?