reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jedziemy na te chrzciny. Jak zwykle spóźnieni bo msza zaraz sie zaczyna a my nawet w polowie drogi nie jestesmy[emoji23]
Na własny ślub też byliśmy spóźnieni[emoji23]
U Nas to chyba norma

U nas jeśli by była dziewczynka to albo Tola albo Antonina/Tosia.
Na chłopca nie mamy imienia wybranego. Dlatego mega marzy nam się córka, bo po dwóch chłopcach chcielibyśmy spełnić to największe marzenie o córci <3

Tosia też piękne imię :)
Mi się marzy córeczka o imieniu Pola najbardziej , później mam Liwia i Iga - a Iga to nam obojgu się podoba a tamte tylko dla mnie :-( :(
Ale mam świadomość tego , że zwykle nie ma się tego co by się chciało i podejrzewam , że bardziej wyszedłby chłopiec (bo i tak wyszło kiedyś mi z wróżby z obrączki?) więc dla chłopca też mam wybrane ale żadne nie robi na mnie takiego wrażenia WOW :p

Ja to nie wiem jak jest z tą obrączką. Jedni mówią, że jak się w kółko kręci, to dziewczynka, a drudzy, że chłopiec - jak to jest w końcu? Jak się u was mówi?

Ja to nie wiem jak jest z tą obrączką. Jedni mówią, że jak się w kółko kręci, to dziewczynka, a drudzy, że chłopiec - jak to jest w końcu? Jak się u was mówi?

U nas jak przód/tył po linii prostej to chłopiec a jak w kółko to dziewczynka a jak zatrzyma się to koniec dzieci ;) Ja swojej mamie robiłam z pierścionka srebrnego i też wyszło :)

Witam się w niedzielę, 21 dc a nadal nie ma skoku temperatury i śluz płodny już zniknął czyli chyba jednak cykl bezowulacyjny.... A tak liczyłam na ten cykl.... A po za tym chyba bierze mnie jakieś przeziębienie głowa boli i gardło :-(

A teraz?

Załączniki

• IMG_20180916_082832.jpg
    IMG_20180916_082832.jpg
    410,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry