reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jedziemy na te chrzciny. Jak zwykle spóźnieni bo msza zaraz sie zaczyna a my nawet w polowie drogi nie jestesmy[emoji23]
Na własny ślub też byliśmy spóźnieni[emoji23]
U Nas to chyba norma

U nas jeśli by była dziewczynka to albo Tola albo Antonina/Tosia.
Na chłopca nie mamy imienia wybranego. Dlatego mega marzy nam się córka, bo po dwóch chłopcach chcielibyśmy spełnić to największe marzenie o córci <3

Tosia też piękne imię :)
Mi się marzy córeczka o imieniu Pola najbardziej , później mam Liwia i Iga - a Iga to nam obojgu się podoba a tamte tylko dla mnie :-( :(
Ale mam świadomość tego , że zwykle nie ma się tego co by się chciało i podejrzewam , że bardziej wyszedłby chłopiec (bo i tak wyszło kiedyś mi z wróżby z obrączki?) więc dla chłopca też mam wybrane ale żadne nie robi na mnie takiego wrażenia WOW :p

Ja to nie wiem jak jest z tą obrączką. Jedni mówią, że jak się w kółko kręci, to dziewczynka, a drudzy, że chłopiec - jak to jest w końcu? Jak się u was mówi?

Ja to nie wiem jak jest z tą obrączką. Jedni mówią, że jak się w kółko kręci, to dziewczynka, a drudzy, że chłopiec - jak to jest w końcu? Jak się u was mówi?

U nas jak przód/tył po linii prostej to chłopiec a jak w kółko to dziewczynka a jak zatrzyma się to koniec dzieci ;) Ja swojej mamie robiłam z pierścionka srebrnego i też wyszło :)

Witam się w niedzielę, 21 dc a nadal nie ma skoku temperatury i śluz płodny już zniknął czyli chyba jednak cykl bezowulacyjny.... A tak liczyłam na ten cykl.... A po za tym chyba bierze mnie jakieś przeziębienie głowa boli i gardło :-(

A teraz?

Załączniki

• IMG_20180916_082832.jpg
    IMG_20180916_082832.jpg
    410,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry