reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczynki [emoji5] życzę udanego weekendu mimo że pogoda nie zachęca [emoji19] u mnie ma byc jutro @. Ale cos slabo to widzę, bo piersi mi twardnieją, i tak lekko podbrzusze czuję. Nie boli, ale tez jest taki ciężkie. Także tego...pewnie znowu lipa [emoji1422] ale nie ma się co łamać [emoji4] owocnych starań w nowych cyklach życzę [emoji8]

Kolejny dzień i jeszcze słabsza kreska do tego zbadałam sobie szyjkę i wcześniej ciężko było ja wyczuć teraz szybko więc na moje oko u mnie już po owulacji... I teraz trzeba czekać 2 tyg... Cykle powinny być krótsze o tydzień. ;p
IMG_20180915_091633.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_091633.jpg
    IMG_20180915_091633.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 167
Hej :-) to ja sie witam w 1 dc...12 cs... jakos juz nawet nie licze ze ten będzie szczęśliwym [emoji28].
Ehh [emoji853] przykro [emoji853] ja pewnie za 11dni zaczne 14cs [emoji849]
U mnie temp przekroczyła ciut 37 więc skaczę z radości i już teraz na maksa chce przyspieszyć czas by móc zatestować. [emoji1307]
Trzymam kciuki [emoji6]

Ja miałam to samo początkiem sierpnia. Biochemiczna ale lekarz kazał nie przerywać starań i ponownie jestem w ciąży także jak komu wygodniej bo po takim poronieniu czekanie nic nie da bo to tak jakby się nic nie wydarzyło. Wiele kobiet nawet nie wie, że były w takiej ciąży. Ale można odpuścić jak da to komfort psychiczny.
W środę idę do gina to spytam co proponuje :)

A jak samopoczucie po wczoraj? Rozmawiałam z mężem o tej wadzie która u niego i najprawdopodobniej u ciebie wykryli i chłop mi powiedział że jak rozmawiał dwa tygodnie temu z Panią kardiolog to troche mu przybliżyła temat. Podobno ten blok często występują gdy są jakieś zaburzenia elektrolityczne, braki poprostu w mineralach, wtedy w naszym organizmie źle są przewodzone impulsy elektryczne i wtedy tworzą się bloki
Dziękuję ze pytasz:* juz lepiej:* jakos na spokojnie juz podchodze do tego. W poniedzialek sie okaże co i jak.
Powiem lekarzowi ze ja nie bede musiala dzwigac itp, ze przeciez moge się leczyc normalnie pracujac. A nie ukrywam ze strasznie mi zalezy na tej pracy:)

reklama
Witajcie dziewczynki mam nadzieję że po wczorajszych szaleństwach będzie jakaś fasolka 8-)8-)pożyjemy zobaczymy ale jakoś mi tak wesoło od kilku dni bo ja wyluzowałam u mnie pogoda całkiem całkiem wybieramy się na motocyklowa przejażdżkę mój M od rana chodzi i mówi ale mnie wczoraj zaskoczyłaś a obiecałam mu ze go do krzesła przywiąze i wykorzystam ;););)miłej soboty po południu zrobię owu test zobaczymy czy Krecha blednie

Do góry