Meliska89
Fanka BB :)
U Ciebie musi się udać!Ja mam zamiar test zrobić we wtorek lub środę więc najwyżej obie zaczniemy nowy cykl :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Ciebie musi się udać!Ja mam zamiar test zrobić we wtorek lub środę więc najwyżej obie zaczniemy nowy cykl :*
Chciałabym jednak wątpię :* daj znać jak następny test zrobisz, jaki wynikU Ciebie musi się udać!
Ehh [emoji853] przykro [emoji853] ja pewnie za 11dni zaczne 14cs [emoji849]Hej :-) to ja sie witam w 1 dc...12 cs... jakos juz nawet nie licze ze ten będzie szczęśliwym [emoji28].
Trzymam kciuki [emoji6]U mnie temp przekroczyła ciut 37 więc skaczę z radości i już teraz na maksa chce przyspieszyć czas by móc zatestować. [emoji1307]
No kreski prawie nie ma więc już po owuKolejny dzień i jeszcze słabsza kreska do tego zbadałam sobie szyjkę i wcześniej ciężko było ja wyczuć teraz szybko więc na moje oko u mnie już po owulacji... I teraz trzeba czekać 2 tyg... Cykle powinny być krótsze o tydzień. ;pZobacz załącznik 898236
W środę idę do gina to spytam co proponujeJa miałam to samo początkiem sierpnia. Biochemiczna ale lekarz kazał nie przerywać starań i ponownie jestem w ciąży także jak komu wygodniej bo po takim poronieniu czekanie nic nie da bo to tak jakby się nic nie wydarzyło. Wiele kobiet nawet nie wie, że były w takiej ciąży. Ale można odpuścić jak da to komfort psychiczny.
Dziękuję ze pytasz:* juz lepiej:* jakos na spokojnie juz podchodze do tego. W poniedzialek sie okaże co i jak.A jak samopoczucie po wczoraj? Rozmawiałam z mężem o tej wadzie która u niego i najprawdopodobniej u ciebie wykryli i chłop mi powiedział że jak rozmawiał dwa tygodnie temu z Panią kardiolog to troche mu przybliżyła temat. Podobno ten blok często występują gdy są jakieś zaburzenia elektrolityczne, braki poprostu w mineralach, wtedy w naszym organizmie źle są przewodzone impulsy elektryczne i wtedy tworzą się bloki
Trzymam kciuki za bete!Trzeba dać mu czas, na pewno niebawem problem sam się rozwiąże. Śle buziaki i się kładę bo jutro ponowna beta mnie czeka, oby wzrosła ;(