reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczynki [emoji5] życzę udanego weekendu mimo że pogoda nie zachęca [emoji19] u mnie ma byc jutro @. Ale cos slabo to widzę, bo piersi mi twardnieją, i tak lekko podbrzusze czuję. Nie boli, ale tez jest taki ciężkie. Także tego...pewnie znowu lipa [emoji1422] ale nie ma się co łamać [emoji4] owocnych starań w nowych cyklach życzę [emoji8]

Kolejny dzień i jeszcze słabsza kreska do tego zbadałam sobie szyjkę i wcześniej ciężko było ja wyczuć teraz szybko więc na moje oko u mnie już po owulacji... I teraz trzeba czekać 2 tyg... Cykle powinny być krótsze o tydzień. ;p
IMG_20180915_091633.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_091633.jpg
    IMG_20180915_091633.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 171
Hej :-) to ja sie witam w 1 dc...12 cs... jakos juz nawet nie licze ze ten będzie szczęśliwym [emoji28].
Ehh [emoji853] przykro [emoji853] ja pewnie za 11dni zaczne 14cs [emoji849]
U mnie temp przekroczyła ciut 37 więc skaczę z radości i już teraz na maksa chce przyspieszyć czas by móc zatestować. [emoji1307]
Trzymam kciuki [emoji6]

Ja miałam to samo początkiem sierpnia. Biochemiczna ale lekarz kazał nie przerywać starań i ponownie jestem w ciąży także jak komu wygodniej bo po takim poronieniu czekanie nic nie da bo to tak jakby się nic nie wydarzyło. Wiele kobiet nawet nie wie, że były w takiej ciąży. Ale można odpuścić jak da to komfort psychiczny.
W środę idę do gina to spytam co proponuje :)

A jak samopoczucie po wczoraj? Rozmawiałam z mężem o tej wadzie która u niego i najprawdopodobniej u ciebie wykryli i chłop mi powiedział że jak rozmawiał dwa tygodnie temu z Panią kardiolog to troche mu przybliżyła temat. Podobno ten blok często występują gdy są jakieś zaburzenia elektrolityczne, braki poprostu w mineralach, wtedy w naszym organizmie źle są przewodzone impulsy elektryczne i wtedy tworzą się bloki
Dziękuję ze pytasz:* juz lepiej:* jakos na spokojnie juz podchodze do tego. W poniedzialek sie okaże co i jak.
Powiem lekarzowi ze ja nie bede musiala dzwigac itp, ze przeciez moge się leczyc normalnie pracujac. A nie ukrywam ze strasznie mi zalezy na tej pracy:)

reklama
Witajcie dziewczynki mam nadzieję że po wczorajszych szaleństwach będzie jakaś fasolka 8-)8-)pożyjemy zobaczymy ale jakoś mi tak wesoło od kilku dni bo ja wyluzowałam u mnie pogoda całkiem całkiem wybieramy się na motocyklowa przejażdżkę mój M od rana chodzi i mówi ale mnie wczoraj zaskoczyłaś a obiecałam mu ze go do krzesła przywiąze i wykorzystam ;););)miłej soboty po południu zrobię owu test zobaczymy czy Krecha blednie

Do góry